Teknoloji

Microsoft Office 2019 Mac’in ön izlemesini çıkardı

office 2019 mac

office 2019 macMicrosoft geçtiğimiz nisan ayında kurumsal Windows kullanıcıları için Office 2019 uygulamalarını test etmeye başlamıştı. Şirket şimdi de Mac kullanıcıları için yeni bir ön izleme programı açtı.

Windows versiyonunda olduğu gibi, Mac programı da Office 365 kullanmayan kurumlar için tasarlandı. En son özellikleri ve güncellemeleri içeriyor. Microsoft normalde Office 365’i sık aralıklarla güncelliyor. Ancak buluta geçmekte tereddüt edenler için de Office uygulamalarının bağımsız sürümleri kullanıcılara sunuluyor.

Office 2019 Mac taşınabilir kalem kutusu ve şerit özelleştirmelerini tüm Office uygulamaları genelinde sunacak. Ayrıca Microsoft, Word’e odak modunu ve aynı zamanda yeni bir tercüme aracını getiriyor. Buna ek olarak erişilebilirlik tarafında da iyileştirmeler bulunuyor. Morph geçişleri, SVG ve 3D model desteği, tıklama dizilerini oynatma ve 4K videoları dışa aktarma da PowerPoint’e geliyor.

Excel’de ise yeni huni grafikleri, iki boyutlu haritalar ve CONCAT, TEXTJOIN, IFS, SWITCH gibi fonksiyonlar sunulacak. Outlook mobil ve masaüstünün Odaklanmış gelen kutusu özelliği Office 2019 ile Mac versiyonuna taşınıyor. @ bahisleri, e-posta şablonları, okundu ve gönderildi mesajları, e-postaların programlanmış gönderimleri gibi özellikler de Outlook’ta sunulacak.

Office 2019 Mac yılın ikinci yarısında çıkacak. İlgilenen kurumsal kullanıcılar bu bağlantı üzerinden ön izleme sürecine katılabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER