Teknoloji

Microsoft Office 2013’ün çıkışı için bugünü işaret etti

Microsoft, Office 2013 üretkenlik paketinin final sürümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir açıklama yapmıyor, ancak ipuçları ve dedikodular çıkışın bugün gerçekleşebileceğini gösteriyor. Microsoft Office’in resmi Twitter hesabından paylaşılan bir mesaj aşağıda görmüş olduğunu fotoğrafla birlikte #Timeto365 etiketini içeriyor.

microsoft-office-yeni-logo-101012

Microsoft, Office 2013 paketinin gelişini 2012’de duyurmuş, ayrıca geçtiğimiz kasım ortalarında kurumsal müşteriler bu yeni paketle buluşmaya başlamıştı. Ayrıca Microsoft geçen yılın sonlarına doğru yurt dışında satışa sunduğu Surface RT tabletin içinde de Office 2013 RT yazılımının ön izleme sürümüne yer vermişti.

Abonelik tabanlı Office 365 servisi altında üç farklı paketin sunulması bekleniyor. Yıllık 99 dolarlık ücretin yanı sıra yaklaşık 140 dolarlık tek seferde alım seçeneği de sunulacak. Bu paketlerden Office 365 Home Premium aileler ve bireysel tüketiciler için geliştirildi. Paket dahilinde 20 GB’lık ek SkyDrive depolama alanı ve ayda 60 dakikalık Skype dünya paketi veriliyor. Office 365 Small Business Premium paketiyse kurumsal seviyede e-posta hizmet, paylaşılan takvimler, web site araçları ve HD kalitesinde telekonferans hizmeti içerecek. Office 365 ProPlus ise kurumsal müşteriler için geliştirildi ve onlara geliştirilmiş yetenekler, bulut üzerinde iş kurulumu ve yönetimi konuusnda esneklik sunacak.

 

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER