Manşetler

Microsoft Office 2010 ve Hotmail’ın yeni özellikleri duyuruldu

Microsoft Office 2010 söz verildiği üzere Haziran ayı içerisinde satışa çıkarıldı. Windows 7, Vista ve XP kullanıcıları Office 2010’un sunduğu nimetlerden yararlanma fırsatına sahip olacak, tabii ki belirli ücretler karşılığında.

Her zaman olduğu gibi yine kullanıcıların ihtiyaçları ve bütçelerine göre farklı Office 2010 sürümleri çıkarılıyor. Ev ve Öğrenci paketinin içinde Word, Excel, Power Point ve One Note bulunuyor. Bu paket için ABD’de belirlenen fiyat 150$. Bu paketin içine Outlook konularak oluşturulan Ev ve İş paketi içinde 280$’lık fiyat belirlenmiş. Access ve Publisher’ın da katıldığı Office Professional ise 500$’a satılacak.

Eğer bunlar sizin için yetmediyse, Hotmail da Office Web App entegrasyonu, SkyDrive desteğiyle 10 GB kapasiteli e-posta ekleri depolama alanı gibi özellikler kazanıyor.

Microsoft Office 2010 ve Hotmail’ın yeni özellikleri ABD’deki kullanıcılara sunuldu. Microsoft’un ABD sitesinde Office 2010’un bilgileri yer alıyor. Microsoft Türkiye’de ise henüz bir bilgiye rastlamadık. Ancak çok kısa bir süre içinde Türkiye’de de resmi açıklamaların yapılmasını bekliyoruz.

İlgili – Microsoft Office
İlgili – Windows Blog

İLGİLİ HABERLER