Teknoloji

Microsoft Office’teki yenilikleri 2 Kasımda gerçekleştireceği etkinlikle duyuracak

microsoft office ipad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft officeMicrosoft’un önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini gözler önüne çıkarması bekleniyor. Ancak şirket bu etkinliğin ardından odak noktasını fazla zaman kaybetmeden yazılıma çevirecek gibi gözüküyor. Yazılım devi, 2 Kasımda New York’ta gerçekleştireceği Microsoft Office basın etkinliğinin davetiyelerinin dağıtımına başladı.

Söz konusu etkinlikte CEO Satya Nadella, Office’ten sorumlu başkan yardımcısı Kirk Koenigsbauer ve “özel konuklar” hazır bulunacak. Şirketin bu etkinlikte “her ekibi daha fazlasını başarması için güçlendirecek” yeni yaklaşımlarını açıklaması bekleniyor.

Basın kuruluşlarına gönderilen davetiyenin oldukça kurumsal odaklı bir dille yazıldığına dikkat çekiliyor. Bu da şirketin etkinlikte kurumsal Office kullanıcılarına “ortak çalışma ve oluşturma” sürecinde yardımcı olacak yeniliklerin duyurulması ihtimalini artırıyor. Ancak CEO Satya Nadella’nın da etkinlikte bulunacak olması, beklentiyi biraz daha yükseltiyor. Microsoft’un Google Dokümanlar ve diğer üretkenlik yazılımlarıyla girdiği rekabette aradan sıyrılmak için nasıl adımlar atacağı meraka bekleniyor.

Microsoft Office etkinliği öncesinde donanıma odaklanmış durumda

Ancak Redmond merkezli şirketin ajandasında Office etkinliğinden daha öncelikli başka bir gündem maddesi var. Şirketin önümüzdeki hafta son kullanıcılar için daha heyecan verici bazı duyurular yapması bekleniyor. 26 Ekimde düzenlenecek etkinlikte yeni Surface monitör bilgisayarı ve aksesuarlarının tanıtılması, Xbox ile ilgili bazı duyuruların yapılması ve şirketin gelecekteki Windows 10 güncellemelerine dair detayların paylaşılması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER