Teknoloji

Microsoft Mac için Outlook 2015’i yayınladı, diğer Office güncellemeleri gelecek yılda çıkacak

microsoft-office-mac-031114

Microsoft’un OS X için Outlook’un en son versiyonunu diğer Office paketi üyelerinden önce çıkarmasının bir nedeni var, o da e-posta istemcisinin hazır olması, ancak Word, PowerPoint ve diğer yazılımlarla ilgili işlerin henüz bitmemesi. Microsoft Outlook Mac yazılımının yepyeni versiyonunu geçtiğimiz hafta bitmeden hemen önce yayınladı ve Office 365 kullanıcıları bu yeni yazılımı hemen indirebilirler.

Şirket yeni Office sürümüyle birlikte kullanıcılara daha yüksek performans ve güvenilirlik sunuyor. Yeni sürümle birlikte OS X üzerinde Outlook PC, web ve iPad Office kullanıcılarının aldıkları hizmetle aynı seviyede bir deneyim elde etmelerini mümkün kılacak.

Kullanıcı arayüzü daha modern bir görünüm, daha sorunsuz kaydırma ve Ribbon sekmeleri arasında geçiş sırasında daha fazla sağlamlık sunacak şekilde geliştirildi. Ayrıca Office 365 kullanıcıları için itme e-posta desteği ve arşivlenmiş Exchange e-posta hesapları üzerinde çevrim içi arşivleme desteği de sunuyor.

Diğer Office yazılımları için biraz daha beklemek gerekiyor. Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve OneNote beta sürümlerini 2015’in ilk yarısında sunacağını açıkladı. Tüketicilere özel final sürümüyse gelecek yılın ikinci yarısında çıkacak. Office 365 ticari ve bireysel aboneler gelecek nesil versiyonları herhangi bir ek ücret ödemeden alacak. Ayrıca aynı zaman aralığı içinde Office Mac için daimi lisans da sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER