Teknoloji

Microsoft Lumia telefonlarına kamera güncellemesi yolda

nokia-lumia-1020-on-inceleme00015

Nokia’nın üst sınıf Lumia akıllı telefonlarının kameralarıyla fark yarattığı bir gerçek. Örneğin Lumia 1020 için dünyanın en iyi kameralı akıllı telefonu nitelendirmesinde bulunmak yanlış olmaz. Lumia serisinin diğer üyeleri de kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edecek kamera yeteneklerini barındırıyor. Windows Phone Central’ın haberine göre Microsoft Lumia kameralarını çıkacak yeni yazılım güncellemesiyle daha da öteye taşımayı planlıyor.

Gelecek son güncellemeyle birlikte, Yaşayan Görüntüler (Living Images) olarak adlandırılan ve sabit fotoğraflara eklenecek bir miktar hareketle elde edilecek 1-2 saniyelik videoları oluşturmaya imkan tanıyacak bir özellik gelecek. Ayrıca telefonun kamerasının daha hızlı şekilde odaklamasını sağlayacak Sürekli Otomatik Odak da güncellemeyle birlikte eklenecek

Videolara çevresel ses yakalama desteği, Tam Çözünürlüklü Yakınlaştırma, video, sinemagraf, akıllı kesitler ve yeniden odaklandırılan görüntülerin içeride oynatılmasını sağlayan özellikleri barındıran yeni Fotoğraf Galerisi de güncellemeyle birlikte sunulacak.

Windows Phone Central, bu yeni kamera özelliklerinin en son yazılım güncellemesiyle birlikte geleceğini, ayrıca Lumia 930, Lumia 1520 gibi üst sınıf Lumia cihazlarının bu güncellemeyi alacağını söylüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER