Teknoloji

Microsoft Launcher güncellemeyle yeni özellikler kazanacak

microsoft launcherMicrosoft kısa bir süre önce Arrow Launcher adını taşıyan Android başlatıcısının ismini Microsoft Launcher olarak değiştirmişti. Şirket, yakında tüm kullanıcılarına ulaştıracağı güncellemeyle ismini yenilediği uygulamaya yeni özellikler kazandıracak.

Söz konusu özelliklere şimdiden uygulamanın beta sürümü üzerinden erişilebiliyor. Ancak yakında ana sürümü kullananların da bu imkanlardan yararlanması planlanıyor.

Microsoft’tan yapılan açıklamada, yeni özelliklerin bazılarının kullanıcılar tarafından uzun süredir talep edildiği belirtildi. Bazı özelliklerin ise tamamen yeni olduğu vurgulanırken, bunların da kullanıcılar için yararlı olduğunun altı çizildi.

Söz konusu yenilikler ise şu şekilde sıralanıyor: 12×12 ızgara görünümü desteği, diğer başlatıcılardan ve yedeklemelerden bilgi aktarımı yapabilme, sürükle/bırak uygulamalarının düzenleme moduna girmemesi, uygulama başlıklarında yazı tipinin değiştirilebilmesi, beşten fazla uygulamanın dock’a yerleştirilebilmesi, ayarlar sayfasına tema desteği ve ayarlar sayfasının yeniden yapılandırılabilmesi.

Beta programına katılanlar yeni Microsoft Launcher özelliklerinden hemen yararlanabilecek

Beta programına katılan kullanıcılar, Google Play Store üzerinden uygulamayı güncelleyerek yeni Microsoft Launcher özelliklerinden hemen yararlanabilecek. Diğer kullanıcıların ise Microsoft’un tam sürümü yayınlamasını beklemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER