Eğlence

Microsoft Kinect oyunlarında gösterilecek reklamları tanıttı

Reklamcılar müşterilerin kalplerini ve akıllarını çelmek için herşeyi yapıyor. Ürünlerin reklamını yaparken oyunlar yeni birşey değil. Oyunlar içinde uzunca bir süredir reklamları görüyoruz, hatta bazı reklamların kendisi birer oyundan ibaret. Xbox 360’a özel Microsoft Kinect Kasım ayında çıkıyor. Microsoft da Kinect platformundan yararlanacak yeni reklamları açığa çıkarmaya başladı.

Microsoft 4 Kasım’da lansmanı yapılacak Kinect platformu içinde reklamları gösterilecek üç reklamvereni açıkladı. Chevrolet, Sprint ve T-Mobile’ın reklamları ABD’li Kinect oyuncularının karşılaşacakları reklamlar arasında yer alacak. Chevrolet Kinect Joy Ride adını verdiği ve kullanıcılara Volt, Cruze, Camaro ve Corvette sürme deneyimi yaşatacak bir uygulamalı reklamla Kinect sahiplerinin karşısına çıkacak.

ABD’li mobil operatör Sprint Kinect Adventures oyununun sponsorluğunu üstlenecek. T-Mobile’ın ürünlerine ait izler de Kinect Sports oyunun içinde yer alacak. Voleybol oyunundaki ağlarda, bowling toplarında, taraftarların ellerinde tuttukları köpükten parmaklarda T-Mobile ürünlerinin reklamları yer alacak. Yeni Kinect reklamları 4 Kasım’dan itibaren oyunların içinde gösterilmeye başlanacak. Görünüşe göre Kinect reklamverenler için yenilikçi ve ilginç bir reklam alanı olacak.

İlgili – Microsoft

İLGİLİ HABERLER