Teknoloji

Microsoft Who’s In ile iMessage üzerinden program yapmayı kolaylaştırıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft imessage whos inMicrosoft iMessage için “Who’s In” adını taşıyan bir uygulama hazırladı. Söz konusu uygulama sayesinde iOS kullanıcıları iMessage üzerinden arkadaşlarıyla bir program oluşturabiliyor.

Microsoft’un sosyalleşme yönündeki en yeni adımlarından biri olan uygulamada kullanıcılar Bing ile gidilecek filmler veya restoranlar için arama yapabiliyor. Ya da, uygulama üzerinden bir program oluşturup “Kimler geliyor?” sorusu sorulabiliyor.

“Who’s In” akıllara Google’ın “Who’s Down” isimli uygulamasını getiriyor. Kullanım eksikliğinden dolayı kapatılan Who’s Down da Who’s In ile benzer bir işleve sahipti. Who’s Down ise yine kapatılan Free isimli başka bir uygulamadan ilham almıştı.

Microsoft iMessage aracılığıyla gençlerle buluşma çabasına yeni bir yol ekliyor

Who’s In, gençler için hazırlanmış bir uygulama olduğunu ilk bakışta belli ediyor. Şirket bu hafta içinde yine genç kullanıcı kitlesi için Sprinkles isimli bir iPhone uygulaması daha yayınlamıştı. Microsoft’un iPhone sahibi gençlere ulaşma çabası takdire şayan olsa da, bu çabaların başarıya ulaşması pek olası görünmüyor. Tıpkı Sprinkles gibi, Who’s In de iTunes App Store Türkiye mağazasından indirilemiyor.

İLGİLİ HABERLER