Teknoloji

Microsoft IE10’un Windows Vista’da çalışmayacağını doğruladı

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Microsoft IE10’un Windows Vista’da çalışmayacağını doğruladıEğer giderek küçülen Windows Vista kullanıcıları grubu arasında yer alıyorsanız, Microsoft’un bir sonraki internet tarayıcısı olacak Internet Explorer 10‘u kullanabilmek için sisteminizde terfiye gitmeniz gerekecek. Microsoft IE10’un ne geliştirici ön gösterim formunun ne de final sürümünün Windows Vista’da çalışmayacağını doğruladı.

Bu adımla Microsoft Windows Vista’nın sahneden silinme sürecini hızlandırmayı amaçlıyor gibi görünüyor. Ancak bu karar aynı zamanda geçmişteki benzer bir kararı da hatırlatıyor. Microsoft Internet Explorer 9’u tanıttığında da bu tarayıcının Windows XP’de çalışmayacağını belirtmişti. Bir Microsoft yetkilisi, Computerworld’e verdiği demeçte şirketinin en eski işletim sistemi için yazılım geliştirmek zorunda olmadığını belirtmişti.

İlgili – Computerworld

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Tüm Fırsatları Gör

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.