Teknoloji

Microsoft Hollanda Windows 8’in çıkış tarihini yanlışlıkla açığa çıkardı

Windows 7 bugünlerde bir senesini doldurdu. Windows 8 için de gündem yavaş yavaş oluşmaya başladı. Aslında daha Windows 7 çıkmadan önce Windows 8’den bahsedenler olmaya başlamıştı. Pekiyi, Microsoft Windows 8’i ne zaman pazara sunacak?

2012, Windows 8’in piyasaya çıkışı için en iyi tahmin olarak görünüyor. Microsoft’un Hollanda’daki birimi de sözünü ettiğimiz işletim sisteminin çıkışına iki sene olduğunu doğruluyor. Windows 7’nin ilk senesini kutlamak amacıyla bir basın bülteni yayınlayan Microsoft Hollanda, mesajın altına Flemenkçe bir tabi eklemiş. Bu mesaj Türkçe’ye “Daha da fazlası, Microsoft Windows’un yeni versiyonu üstünde de çalışıyor. Ancak Windows 8’in piyasaya çıkması hemen hemen iki seneyi bulacak.” şeklinde çevrilebilir.

Yazının varlığını doğrulamak amacıyla Microsoft Hollanda’nın web sitesindeki ilgili sayfaya girdiğimizde basın bülteninde sözünü ettiğimiz bölümün kaldırıldığını gördük. Sanıyoruz ki, birileri Microsoft Hollanda çalışanlarına fırçayı çekmiş, onlarda bu sızıntıyı kapatmak zorunda kalmışlar.

İlgili – Microsoft Hollanda
İlgili – Windows 8 beta
İlgili – Download Squad

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER