Teknoloji

Microsoft 15 ay boyunca tüm etkinliklerini dijital ortamda gerçekleştirecek

microsoft copilot ai
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, tüm dünyayı etkileyen küresel koronavirüs salgını nedeniyle tüm fiziksel etkinliklerini iptal etme kararı alan teknoloji şirketleri arasına katıldı. Yazılım devinden yapılan açıklamada, şirketin tüm etkinlik stratejisi ve takviminde de değişikliğe gittiği belirtildi.

Microsoft’un 2020’nin geri kalanındaki tüm etkinlikleri dijital ortamda gerçekleşecek. Yeni platformları test etme fırsatından yararlanılacağını belirten şirket, dijital deneyimlerde en yüksek kalitenin sunulacağının altını çizdi.

Microsoft’un bu kararının kapsama alanı sadece 2020 ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Şirketin, 2021 finansal yılı boyunca düzenleyeceği tüm etkinlikleri dijital ortamda gerçekleştirmesi bekleniyor. Yazılım devi için 2021 finansal yılı önümüzdeki temmuz ayı itibarıyla başlayacak ve 2021’in haziran ayıyla birlikte sona erecek.

Bu açıklama, Microsoft MVP Summit 2021 ve Build 2021 gibi etkinliklerin de sadece dijital ortamda gerçekleştirilebileceği anlamına geliyor. Microsoft’tan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, etkinlikler konusunda sürecin düzenli olarak değerlendirilmeye devam edileceği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER