Teknoloji

Microsoft gelecek nesil Xbox 360’ı 2013’ün E3 fuarında tanıtabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xbox oyun konsolunun bir sonraki nesli için çalışmaların yapıldığı biliniyor. Bazı Microsoft çalışanları bu projenin çok da eski olmadığını söylüyor. Sürpriz olan Microsoft’un yeni nesil Xbox için çalışıyor olması değil, Redmond’dakiler büyük ihtimalle yeni konsol için mevcutu tanıttıktan kısa bir süre sonra başlamış olmalı.

Gelen son dedikodulara göre, gelecek nesil Xbox 2013 yılının E3 oyun fuarında tanıtılacak. Buna karşılık söz konusu bu dedikodu tam olarak doğrulanabilmiş değil. Eğer doğruysa, mevcut Xbox 360 ile iki yıl daha idare etmemiz gerekecek. Neyse ki, Xbox 360 sahip olduğu Kinect gibi yeni eklentilerle cazibesini korumayı sürdürüyor.

Bu son Xbox söylentisinin kaynağı projenin parçası olarak çalışan yonga üreticileri ve ara yazılım firmaları. Acaba, gelecek nesil Xbox ve PlayStation konsollarının çıkışı aynı zamana denk gelir mi? Bunu zamanla göreceğiz. Ayrıca bu yeni nesil konsollarda göreceğimiz teknik özellikler de, henüz bilmesek bile, bizi çoktan heyecanlandırıyor bile.

İlgili – GameSpot

İLGİLİ HABERLER