EğlenceTeknoloji

Microsoft Flight Simulator için detaylı ABD güncellemesi

microsoft flight simulator

Microsoft Flight Simulator için hazırlanan son güncellemenin temelinde ABD bulunuyor. Oyunun ücretsiz olarak yayınlanan World Update II güncellemesi, ABD üzerindeki uçuşları çok daha canlı ve gerçekçi hâle getiriyor.

Asobo Studio, ABD’de bulunan 50 önemli yer ve yapının yüksek çözünürlüklü versiyonlarını oyuna ekledi. Bu yer ve yapılar arasında Beyaz Saray, Rushmore Dağı, Özgürlük Anıtı, Hoover Barajı ve Kennedy Uzay Merkezi bulunuyor. Las Vegas Şeridi için de neon ışıklarıyla süslü özel bir gece görünümü sunuluyor.

Atlanta, Dallas/Fort Worth, Friday Harbor ve New York Stewart havalimanlarının detaylı biçimde hazırlanmış versiyonları da güncellemeyle oyuna eklenenler arasında bulunuyor. Asobo’dan verilen bilgiye göre, bunlar dışında 48 havalimanında da görsel ve işlevsel iyileştirmeler yapıldı. Stüdyodan yapılan açıklamada, oyuna çok sayıda yeni havadan görünüm dokusunun eklendiği de belirtildi. Küçük sokaklara ışık eklenmesi ve hataların düzeltmesi de Microsoft Flight Simulator’ın son güncellemesinin parçaları arasında bulunuyor.

Microsoft Flight Simulator için bundan iki ay önce Japonya odaklı bir güncelleme yayınlanmıştı. ABD güncellemesi, oyun için bölge odaklı güncelleme anlayışının sürdüğünü gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER