Eğlence

Microsoft Flight Simulator 2024 uçaklardan fazlasını getirecek

microsoft flight simulator 2024

Microsoft Flight Simulator 2024 için resmi duyuru geldi. Adından da anlaşılabileceği üzere 2024’te yayınlanacak olan oyun, oyuncuların kullanabilecekleri uçak seçeneklerinde önemli değişiklikleri beraberinde getiriyor. Xbox Games Showcase etkinliğinde gösterilen oyunda sıcak hava balonu ile yolculuk yapmak, uçaktan atlayış yapmak ve uçaklarla havadan yangın söndürmeye çalışmak mümkün olacak.

Flight Simulator 2024’ün geliştiricisi Asobo, pilotlara hayalini kurdukları tüm uçakları sunacak gibi görünüyor. Oyuncular bir hava ambulansını sürebilecek, bir dağ kurtarma ekibinin parçası olabilecek ya da arama kurtarma olarak çalışabilecek.

Oyuncular kargo helikopteri ve endüstriyel kargo uçaklarını sürebilecek, hatta uzaktan kargo operasyonlarını yönetebilecek. Asobo oyunda VIP özel uçuş hizmetlerinin, hava yarışlarının, sıcak hava balon gezintilerinin de oyuncuları beklediğini açıklamayı ihmal etmedi.

Microsoft Flight Simulator Xbox ve PC’de oynanabilecek

Microsoft Flight Simulator’ın mevcut versiyonunu için 3 Kasım itibarıyla bir Dune eklentisi yayınlanacak. Bu eklentide filmdeki uçaklardan birini sürmek mümkün olacak.

Microsoft Flight Simulator 2024, gelecek yıl Xbox Series X/S ve PC’de oynanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER