Teknoloji

Microsoft Edge iPad uygulamasının ön izleme sürümü şubat ayında yayınlanacak

microsoft edge

microsoft edge ipadMicrosoft en yeni internet tarayıcısı Edge’in kapsama alanını genişletmeye devam ediyor. Artık daha fazla ülkede mobil cihaz sahipleri internet tarayıcısını deneyimleyebiliyor. Ancak iPad sahipleri hâlâ bu deneyimin dışında yer alıyor. Bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor. Microsoft Edge iPad uygulamasının ön izleme sürümünün önümüzdeki ay içinde yayınlanması planlanıyor.

Konuya ilişkin olarak Microsoft Edge program müdürü Sean Lyndersay tarafından yapılan bir paylaşım, iPad uygulamasının çıkışının yakın olduğunu gözler önüne seriyor. Edge’in iPad uygulamasıyla ilgili bir soruya yanıt veren Lyndersay, uygulamanın şirket içi testlerinin çok iyi gittiğini ve şubat ayı içinde TestFlight kullanıcılarının Edge’in iPad versiyonuna erişebileceğini belirtti.

Microsoft Edge’in iOS ve Android uygulamalarını test etmeye geçtiğimiz ekim ayında başlamıştı. Şirket, yaklaşık iki aylık bir test sürecinin ardından Edge’in mobil uygulamalarının nihai sürümlerini yayınlamıştı. Microsoft Edge’in mobil uygulamalarının hâli hazırda Türkiye’den indirilemediğini belirtmekte fayda var.

Microsoft Edge iPad uygulamasının kesin yayın tarihi bilinmiyor

Microsoft Edge iPad uygulamasının nihai sürümünün yayın tarihi konusunda şimdilik ortada bir işaret bulunmuyor. Ancak test sürümünün şubat ayında yayınlanacak olması, tam sürümün çıkışının da çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER