Teknoloji

Microsoft Edge için fiyat takip özelliği yolda

microsoft edge

Microsoft, Edge internet tarayıcısına fiyat takip özelliği eklemeye hazırlanıyor. Bunun yanında internete sızan şifreleri kolaylıkla değiştirmeye sağlanan bir araç da internet tarayıcısında yerini alacak. Yakında uygulamada yerini alacak olan fiyat takip özelliği sayesinde kullanıcılar kısa süre önce inceledikleri ürünün fiyatlarını görme imkanına sahip olacak.

Yazılım devi Edge internet tarayıcısında fiyat karşılaştırması yapma, fiyat tarihini görme ve yerleşik kupon desteği gibi özellikleri uzun süredir sunuyor. Alışveriş odaklı özellikler sunmaya önem veren Microsoft, yeni aracıyla sistemini biraz daha kuvvetlendirmiş olacak.

Microsoft’un fiyat takibi özelliğine dair gizlilik endişelerini nasıl yöneteceği belirsizliğini koruyor. Edge’de gizlilik odaklı kontrol seçenekleri sunan Microsoft’un burada da benzer özelliklere yer vermesi sürpriz olmayacaktır.

Microsoft Edge kullanıcılarına sunulan bir diğer özellik ise yeni şifre aracı oldu. Bu araç sayesinde internete sızan şifreleri rahatlıkla değiştirmek mümkün olacak. Edge sızan şifreleri uzun süredir takip etse de, bu yeni araç sayesinde kullanıcılar hızlı şekilde ilgili sitenin şifre değiştirme ekranına yönlendirilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER