Teknoloji

Microsoft Edge Android uygulaması Oreo’nun uyarlanabilir ikonlarını destekleyecek

microsoft edge

microsoft edge androidMicrosoft Edge Android uygulaması, geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanmıştı. Uygulama için yayınlanan son güncelleme, kullanıcı deneyimini daha yukarıya taşıyacak yeni özellikleri beraberinde getiriyor. Microsoft Edge, Windows 10 için tasarlansa da; kullanıcılara cihazlar arasında kesintisiz gezinme deneyimi vadediyor.

Kısacası Android telefonları üzerinde internette gezinmeye başlayanlar, daha sonra bu eyleme Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlar üzerinde devam edebiliyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde favorilerini ve okuma listelerini de cihazlar arasında eş zamanlayabiliyor.

Son güncellemeyle birlikte Android telefon sahipleri, Microsoft Edge’in yeni okuma modundan yararlanabilecek. Yeni okuma modu, kullanıcılara daha kapsayıcı bir deneyim vadediyor. Ancak bu değişimin ilk bakışta fark edilmeyeceğini belirtmek gerekiyor. Android 8.0 Oreo’nun uyarlanabilir ikonlarının desteklenmesi de Microsoft Edge’in yeni özellikleri arasında yer alıyor.

Microsoft Edge Android uygulaması ile başka uygulamalara paylaşım yapılabilecek

Microsoft Edge Android uygulaması için yapılan son güncelleme, daha fazla denge ve performans artışı da vadediyor. Tarayıcı üzerinden başka uygulamalara bağlantı ve metin paylaşımı yapılabilmesi de güncellemenin getirdiği yenilikler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER