Eğlence

Microsoft’un E3 2018 duyuruları

microsoft e3 2019
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
microsoft e3 2018
Görsel: TechCrunch

Aralarında 15’i Xbox’a özel olmak üzere toplam 50 oyun ile, Microsoft’un E3 2018 konferansı yepyeni oyun fragmanlarıyla dolu geçti. Üç büyük içerisinde, konferansını düzenleyen ilk şirket olmanın da verdiği motivasyon ile şirket yeni oyun duyurularına asıldı ve yenilik bekleyenleri fazlasıyla tatmin etti. İşte Microsoft’un E3 konferansından yeni oyun duyuruları:

Halo Infinite

Microsoft etkinliğe en çok sevilen fps serisi Halo’ya dahil olacak son oyunuyla başladı. Halo Infinite‘in ne zaman çıkacağını ve hikâyesiyle ilgili detayları bilmiyoruz. Ancak Xbox’ın şefi Phil Spencer, oyunun Master Chief’in insanlığı kurtarmak adına girişti en büyük maceralardan biri olacağını söyledi.

Crackdown 3 

E3’ün en fazla beklenen oyunlarından bir tanesi olan Crackdown 3‘ün oynanış videosu Microsoft’un Xbox E3 konferansında gösterildi. Terry Crews, Komutan Jaxon karakterine hayat veriyor. Oyunun önümüzdeki şubat ayında çıkması bekleniyor.

Forza Horizon 4

PlayGround Games, Microsoft’un E3 2018’de satın aldığını duyurduğu beş oyun stüdyosundan bir tanesi oldu. Bu nedenle Forza Horizon 4‘ün konferansta ayrı ilgi görmesi şaşırtıcı olmadı. Microsoft, oyunun değişen sezonlar kazandığını söylerken, oyuncular otomobillerini İngiltere’nin kırlarında sürebilecekler. 450’den fazla kart içeren oyunun 2 Ekim’de çıkacağı bildirildi.

Ori and the Will of the Wisps

2015’in çok beğenilen oyunlarından biri olan Ori and the Blind Forrest daha büyük bir dünya ve yeni bulmacalarla geliyor. Oyun Xbox One ve Windows 10’a özel olarak çıkacak.

Gears 5

Epic Games, Xbox etkinliğinde bir değil, tam üç Gears oyunu duyurdu. Sevimli Funko’nun içinde olduğu Gears Pop, strateji oyunu Gears Tactics ve Gears 5 oyun severlerle buluşacak. Oyunlar hakkında çok fazla bilgi olmamakla birlikte, Fortnite benzeri bir mücadele modunun bulunacağı tahmin ediliyor.

Kingdom Hearts III

Disney’in RPG serileri arasına Kingdom Hearts III de katılıyor. Müzikalden bazı karakterleri barındıran oyun çok yakında Xbox’ta olacak.

Fallout 76 

Bu yılın en fazla beklenen oyunlarından bir tanesi olan Fallout 76 ile ilgili çok daha fazla ayrıntı Bethesda’nın basın konferansında paylaşıldı. Ancak Microsoft da bu oyunun sunacağı zevkten bir parça göstererek merak edenleri unutmadığını gösterdi.

Devil May Cry 5

Capcom’un Devil May Cry 3 oyununun Xbox 360’a gelişinin üzerinden on yıl geçti. Gelecek ilkbaharda, uzun zamandır beklenen devam oyunu geliyor.

Jump-Force

Bandai Namco’nun yeni dövüş oyunu Jump-Force son on yılın en sevilen anime karakterlerinin bazılarını barındırıyor. Bunların arasında Naruto ve Dragonball’dan Goku da bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER