EğlenceTeknoloji

Microsoft Cyberpunk 2077 için özel iade politikasını sonlandırıyor

Cyberpunk 2077 microsoft

Cyberpunk 2077 aralık ayında piyasaya çıkmış ve oyunun sorunlarla dolu olduğunun görülmesinin ardından Microsoft, oyunu kendi mağazası üzerinden satın alanlar için tam iade politikası uygulamaya başlamıştı. O dönemde yapılan açıklamada, bu politikanın bir sonraki açıklamaya kadar geçerli olacağı belirtilmişti.

Söz konusu açıklama sonunda geldi. Microsoft, Cyberpunk 2077’yi Microsoft Mağaza üzerinden satın alanlar için uygulanan ayrıcalıklı iade politikasının 6 Temmuz’da sonlandırılacağını duyurdu. Bu tarihin ardından Cyberpunk 2077, Microsoft’un dijital oyunlardaki standart iade politikasına tabi olacak.

Microsoft’un konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “CD Projekt Red ekibi, Xbox sahipleri için Cyberpunk 2077 deneyimini geliştirmeye devam ediyor ve bu doğrultuda çeşitli güncellemeler yapıldı. Bu güncellemeler doğrultusunda Microsoft olarak Cyberpunk 2077’de de standart iade politikamızı uygulama kararı aldık. Bu 6 Temmuz’dan itibaren yeni ve mevcut satın almalar için geçerli olacak.”

Microsoft’un standart dijital politikası çerçevesinde tüm oyunlar tamamen hazır ve satın alımları tamamlanmış olarak değerlendiriliyor. Ancak kullanıcılar iade için başvurabiliyor ve Microsoft’un onaylaması durumunda başvurularına olumlu sonuç alabiliyor.

Microsoft, Cyberpunk 2077 için yeni adım atan tek şirket değil. Sony de bir süre çnce oyunu yeniden PlayStation Store’a getirmişti.

İLGİLİ HABERLER