Teknoloji

Microsoft COO’su Kevin Turner: Google’dan daha iyi bir teknolojiye sahibiz

microsoft-coo-kevin-turner-160715

Microsoft’un düzenlediği Küresel İş Ortağı Konferansı’nda konuşan Microsoft COO’su Kevin Turner, şirketinin Google’ı tahtından etmek için çok uygun bir yerde durduğunu belirtti. Turner, Android ekosistemindeki varlıklarını büyütmeleri gerektiğini vurgulamayı ihmal etmedi. “Google Apps kullanıcılarını kurtarmalıyız.” diyen Microsoft COO’su, onlara bir can simidi fırlatacaklarını dile getirdi. Turner, kurumsal alanda Microsoft’un Google’dan daha iyi bir şirket olduğunun altını çizdi.

Turner’a göre, Microsoft en iyi kurumsal mobil uygulamaları ve ekosistemi sunma konusunda oldukça avantajlı bir yerde duruyor. “Google ile karşı karşıya geldiğimiz tüm anlaşmaları kazanmalıyız.” sözlerini kullanan Turner, “Bayanlar ve baylar, biz daha iyi bir teknolojiye sahibiz.” sözleriyle de özgüvenini sergiledi.

Turner, Microsoft’un geçtiğimiz yıl, daha önce Google Apps’e kaptırdığı, 1252 kurumsal müşterisini geri kazandığını açıkladı. Söz konusu şirketler, Microsoft Office 365 ile Windows’un ekosistemine tekrar giriş yaptılar.

Google Apps ile çalışan diğer şirketleri de kurtaracaklarının altını çizen Microsoft COO’su Kevin Turner, iş ortaklarını bu konuda motive ederken de oldukça heyecanlı bir görüntü çizdi. Turner, “Koşun, onları kurtarın! Bir can simidi fırlatın! Onlara yardım etmemiz gerekiyor ve bunu görkemli biçimde yapmalıyız!” sözleriyle duygularını açık biçimde ortaya koydu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER