Teknoloji

Microsoft Build 2022 geliştirici konferansının tarihi belli oldu

microsoft build 2022

Microsoft Build 2022 geliştirici konferansının başlangıç tarihini açıkladı. Son iki yılda olduğu gibi, bu yıl da Build konferansı dijital ortamda gerçekleştirilecek. 24 Mayıs’ta başlayacak etkinlik 26 Mayıs’ta sona erecek.

Microsoft’un geleneksel etkinliği geliştiricileri, mühendisleri, BT profesyonellerini, öğrencileri ve girişimleri bir araya getiriyor. Burada Microsoft’un en yeni teknolojileri, Windows, Office ve dahası hakkında yeni bilgiler paylaşılıyor.

Normalde Microsoft’un merkezinin bulunduğu Seattle’da fiziksel olarak gerçekleştirilen konferans, koronavirüs salgını nedeniyle 2020 ve 2021’de sanal ortama taşınmıştı. Dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte bazı pazarlara özel içerikler de sunulacak. Söz konusu pazarlar Fransa, Almanya, Japonya, Latin Amerika ve İngiltere olacak.

Microsoft Build 2022 açılış etkinliği 24 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 18:30’da başlayacak. Build 2021’de Windows 11 hakkındaki ilk bilgileri paylaşan Microsoft’un bu sefer daha çok geliştirici odaklı duyurular yapması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER