Teknoloji

Microsoft Authenticator yakında Apple Watch’a geliyor

microsoft authenticatorMicrosoft Authenticator uygulaması, kullanıcıların Microsoft hesaplarına şifreleri yerine telefonlarıyla giriş yapabilmelerini sağlıyor. Bu uygulama yakında Apple Watch sahiplerinin de hizmetine girecek. Microsoft’un Apple Watch sahiplerinden gelen talep üzerine böyle bir hamle yapacağı belirtildi.

Uygulamanın nihai versiyonunu hazır hâle gelmese de, Microsoft uygulamanın herkese açık ön izlemesini kısa sürede ilgilenen tüm kullanıcılara açacak. Bunun için Apple’ın TestFlight programına katılmak gerekiyor.

Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre, Authenticator Apple Watch uygulamasının final versiyonu da çok zaman geçmeden kullanıcılarla buluşacak. Apple Watch sahipleri Authenticator ile PIN veya biyometrik onay gerektiren giriş işlemlerini telefonlarına dokunmalarına gerek kalmadan gerçekleştirebilecek.

Microsoft Authenticator Apple Watch uygulaması Microsoft’un kişisel, kurumsal ve eğitim hesaplarını destekleyecek. Uygulama kullanıcıların saatlerine bildirimler gönderirken, desteklenen hesaplar arasında otomatik olarak eş zamanlama yapacak.

İLGİLİ HABERLER