Teknoloji

Michael Kors Lexington ve Bradshaw akıllı saatlerini yeniledi

michael kors lexington

Michael Kors, Lexington ve Bradshaw akıllı saatlerinin ikinci nesil modellerini tanıttı. Şirket bu modellere ek olarak, şimdiye kadarki en hafif akıllı saati olarak tanımladığı yeni bir ürünün de duyurusunu yaptı.

Hem Lexington 2 hem de Bradshaw 2, Google’ın Wear OS platformuyla çalışıyor. Akıllı saatlerde Qualcomm’un Snapdragon Wear 3100 işlemcisi bulunuyor. Üstünde hoparlör bulunan yeni saatlerle telefon görüşmesi yapmak mümkün. Bu imkandan faydalanmayı sağlayacak özel uygulama, eylül ayı içinde hem iOS hem de Android’de yayınlanacak.

Her iki modelde de kullanıcılara dört yeni pil ömrü seçeneği sunuluyor. Uzatılmış Pil Modu, cihaza ekstra olarak birkaç günlük pil ömrü sağlıyor. Günlük Mod ise “daima açık ekran” da dahil olmak üzere pek çok özelliği aktif tutuyor. Sadece Zaman Modu’nda ise tüm özellikler devredışı bırakılıyor ve saat sadece zamanı gösteriyor. Özel Mod ise kullanıcıların pil ayarlarını diledikleri şekilde kişiselleştirmesini mümkün kılıyor.

MKGO: Michael Kors’un en hafif akıllı saati

Michael Kors’un en yeni modeli ise MKGO adını taşıyor. Silikon kayışı bulunan saat, alüminyum ve naylonun birleşiminden oluşan bir kasaya sahip. Bu da saatin mümkün olduğunca hafif olmasını sağlıyor.

Michael Kors Lexington 2 ve Bradshaw 2 ne zaman çıkacak?

Michael Kors Lexington 2, şirketin internet sitesinde 350 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. MKGO da 295 dolar fiyatla piyasaya çıkmış durumda. Bradshaw 2 ise ekim ayından itibaren 350 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER