Teknoloji

Mi 10T Pro kamera performansıyla Note 20 Ultra’yı geçti

xiaomi mi 10t pro

Xiaomi Mi 10T Pro, kamera performansıyla DxOMark’ın değerlendirmesinde Galaxy Note 20 Ultra’nın Snapdragon işlemcili versiyonunu geride bırakmayı başardı. Mi 10T Pro’nun kamera performansı testten 121 puan aldı. Yakınlaştırma performansına 61 puan verilirken, video çekiminden de 110 puan aldı.

Mi 10T Pro’nun arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlıyor.

Akıllı telefonun genel kamera performansıyla aldığı 118 puan, cihazı OnePlus 8 Pro ve Exynos işlemcili Galaxy S20 Plus ile aynı seviyeye yerleştiriyor. Google Pixel 5, iPhone 11, Redmi K30 Pro ve Exynos işlemcili Note 20 Ultra ise Xiaomi’nin telefonunun önüne geçen cihazlar oluyor.

DxOMark’ın değerlendirmesine göre, Mi 10T Pro beyaz dengesinde ve yakınlaştırılmış çekimlerde cilt tonlarını yakalama konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Geniş açılı fotoğraflarda detay seviyesinin düşmesi ve düşük ışıklı ortamlarda videolarda keskinliğin azalması da sorunlar olarak gösteriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER