Teknoloji

Metal Samsung Galaxy S5 Prime’ın yeni fotoğrafları sızdı

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5’in QHD ekranlı ve metal gövdeli versiyonu Galaxy S5 Prime ile ilgili olarak dedikodu değirmeninin çarkları hızla dönmeye devam ediyor. Son olarak PhoneArena sitesi bu telefona ait olduğunu öne sürdüğü bazı fotoğrafları yayınladı. Kaynağa göre telefon şu anda test aşamasında.

samsung-galaxy-s5-prime-dedikodu-200514-1

Galaxy S5 Prime’ın alüminyum gövdeye sahip olduğu, hoparlörün de arkadan alt kenara alındığı görülüyor. Arka kaplama hâlâ plastik olsa da, telefonun kenarlarının yapay metal yerine gerçek metalle çevrelendiği anlaşılıyor. Plastik kapak pilin hâlâ erişilebilir olduğu ve microSD kart genişleme yuvasının bulunduğu anlamına da geliyor.

Dedikodu değirmeninden sızan diğer ayrıntılara göre, Galaxy S5 Prime’da 5.5 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü ekran, 2.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 yongaset ve 3 GB RAM bulunacak. Adreno 420 GPU, 16 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 32 GB dahili hafıza ve Android 4.4.2 dillendirilen diğer teknik özellikler arasında bulunuyor.

Samsung’un Galaxy S5 Prime’ı ne zaman çıkaracağı, Galaxy S5 satın alanlara herhangi bir terfi imkanı sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor.

 

İlgili >> PhoneArena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER