Teknoloji

Meta Quest Pro tanıtımından önce görüldü

meta quest pro

Meta Quest Pro sanal gerçeklik (VR) başlığı önümüzdeki ay gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, Quest Pro’ya ait olduğu belirtilen fotoğraflar ve video internete sızdı.

Quest Pro’nun fotoğraflarını ve videosunu Facebook’ta paylaşan Ramiro Cardenas isimli kullanıcı, cihazın bir otel odasında unutulduğunu iddia ediyor. Söz konusu cihaz, Meta’nın geçtiğimiz yıldan bu yana paylaştığı Project Cambria görselleriyle ve sızan kurulum videosunda görülen cihazla örtüşüyor.

Videoda Cardeans Quest Pro’yu kutusundan çıkarıyor, siyah başlığı ve kumandanın tasarımını gösteriyor. Başlığın ön tarafında üç kamera görülüyor. Kontrol cihazlarının tasarımına bakıldığında yeni sensörlerin daha sağlam bir tasarıma sahip olduğu fark ediliyor.

Kutunun sol üst kısmında Meta Quest Pro markasını açık açık görmek mümkün oluyor. Kutuya yapılan yakın çekimde ise “Satış için değildir, mühendislik örneği” ifadesi fark ediliyor. Cardenas, başlığın otel odasında unutan kişi tarafından geri istendiğini de belirtti.

Meta Quest Pro için resmi tanıtım 11 Ekim’de gerçekleştirilecek. 11 Ekim’den önce başlığa dair yeni bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER