Eğlence

Meta sanal gerçeklik oyunları için yeni etkinlik düzenliyor

meta quest 3

Meta Quest sanal gerçeklik başlıkları için yeni bir oyun etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. 1 Haziran’da gerçekleşecek etkinlik şirketten verilen bilgiye göre, 40 dakikadan uzun sürecek. Oyun duyurularının, ilk bakış videolarının, güncellemelerin paylaşılacağı etkinliğin öncesinde ve sonrasında başka yayınlar da olacak.

1 Haziran’da şirket üçüncü oyun etkinliğini düzenleyecek. Şirket 2022 etkinliğini nisan ayında gerçekleştirmiş ve bazı önemli duyurular yapmıştı. Duyurulan oyunlar arasında Resident Evil 4, Among Us VR ve Beat Saber için hazırlanan yeni eklenti bulunuyordu. Meta’nın bu yıl da benzer duyurular yapması bekleniyor.

Etkinlik öncesi yayın, Türkiye saatiyle 19.45’te başlayacak. Ana etkinliğin saati ise 20.00. Etkinliği Facebook, YouTube, Twitch ve Meta’nın sosyal sanal gerçeklik platformu Horizon Worlds’te izlenebilecek.

Meta Quest haziran ayındaki oyun etkinliklerinden sadece biri

Meta Quest oyun etkinliği, haziran ayında gerçekleşecek çok sayıda oyun etkinliğinden sadece bir tanesi. E3 2023 iptal edilmiş olsa da, oyun severleri pek çok etkinlik bekliyor. Microsoft’un Xbox ve Starfield etkinlikleri, Ubisoft’un etkinliği ve Geoff Knighley’nin Summer Game Fest’i (Yaz Oyunları Festivali) bunlar arasında öne çıkan seçenekler oluyor.

İLGİLİ HABERLER