Teknoloji

Meta Instagram ve Threads arasında çapraz paylaşımı test ediyor

meta instagram threads

Meta, Instagram üzerinden Threads’e katılımı artırmanın yeni bir yolunu test ediyor. Şirket şimdi fotoğrafları Instagram’dan Threads’e çapraz gönderme yeteneğini test ediyor. Sosyal medya devi, birkaç Threads kullanıcısının bu ayarın Instagram’da belirdiğini fark etmesinden sonra deneyi doğruladı.

Bu noktada Threads’e hâlihazırda Türkiye’den erişilemediğini belirtmekte fayda var.

Şirkete göre Instagram’dan Threads’e çapraz paylaşım isteğe bağlı ancak kullanıcılar tüm yeni fotoğraf gönderilerinin otomatik olarak Threads hesaplarında paylaşılmasını da tercih edebiliyor.

Sosyal medya devi, şu anda 150 milyon kullanıcıya sahip olan Threads’in büyümesini artırmak için bir dizi özelliği test ediyor. Şirket aynı zamanda Facebook’tan Threads’e çapraz gönderi göndermeyi de denedi ve uygulamayı kullanıp kullanmadıklarına bakılmaksızın Threads gönderilerini doğrudan Facebook ve Instagram akışlarında tanıtıyor.

Meta içerik oluşturucuları daha aktif olmaları için teşvik ediyor

Şirket ayrıca içerik oluşturucuları uygulamada daha aktif olmaya teşvik ediyor. Meta, içerik oluşturuculara Threads’teki yüksek performanslı gönderiler karşılığında bonuslar sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER