FırsatlarManşetler

Uygun fiyata 1080p ekranlı telefon isteyenler için Meizu X8 indirimde

meizu x8 indirim

Meizu X8, geçen yılın sonbaharında duyurusu yapılmış bir Android telefon. Bu telefonun en büyük özelliklerinden bir tanesi 1080p Full HD ekran deneyimini nispeten daha düşük fiyata sunması. Hepsiburada’nın indirim fırsatı sayesinde bu telefonun fiyatı daha da makul bir seviyeye iniyor.

Android telefonun normal satış fiyatı 1799 TL. Ancak bugüne özel olarak fiyatı 1299,90 TL’ye iniyor. İlgi duyanlar telefonun siyah renkli ve 64 GB dahili hafızaya sahip olan versiyonunu bu indirimli fiyat ile satın alma imkanını elde edebilirler.

Meizu X8’in özelliklerine daha yakından bakarsak, 6.2 inç IPS LCD ekran 1080 x 2220 piksel çözünürlük desteğini sunuyor. Telefonun işlemcisi Snapdragon 710. Her ne kadar bu yıl Snapdragon 730 işlemcili telefonları görmüş olsak da, Snapdragon 710 da günlük işler ve optimum oyun deneyimi için fazlasıyla yeterli olacaktır.


Meizu X8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili)

%28 indirim 1.799,00 TL – 1.299,90 TL

SATIN AL


Telefonun 64 GB dahili hafızası ve 4 GB RAM’i bulunuyor. microSD kart yuvasının bulunmaması bir dezavantaj olarak nitelendirilebilir. Ne var ki, günümüzde bulut depolama servisleri epey revaçta, bu nedenle fotoğraflarınız ve videolarınız için yeterli alanı her zaman bulabilirsiniz.

Kamera tarafına baktığımızda ise 12 megapiksel, f/1.9 diyafram açıklıklı ana kameranın yanında 5 megapiksel çözünürlüklü ikinci lensi görüyoruz. Önde ise 20 megapiksel selfie kamerası var. Yani fiyata göre epey iyi bir kamera sistemi Meizu X8 kullanıcılarını bekliyor.

Meizu X8’in 3210 mAh kapasiteli pilinin kapasite açısından ortalamayı tutturduğunu söyleyebiliriz. Arkada parmak izi okuyucusu da mevcut. Telefonda USB-C portu var, bağlantı ve şarj işlemi buradan sağlanıyor.

Kullanıcı yorumlarına baktığımızda, telefonun Hepsiburada’da 5 üzerinden 4,4 puan aldığını görüyoruz. Kullanıcılar genel olarak donanımı iyi buluyor, ancak yazılım için bazı olumsuz yorumlara rastlıyoruz. Pilini de yetersiz bulanlar var. Telefonun Android 8 Oreo ile gelmesi de bir dezavantaj olarak nitelendirilebilir.

İLGİLİ HABERLER