Teknoloji

Meizu 16Xs ile çekilen fotoğraflar ve telefon arka paneli sızdı

meizu 16xs

Meizu 16Xs perşembe günü resmi olarak tanıtılıyor. Tanıtıma çok az bir zaman kala bir başka sızıntı daha gördük. Çin’den gelen bu son sızıntı telefonun arka panel renklerinden iki tanesini, siyah ve pembe-kırmızı renkli versiyonlarını gösteriyor. Sol üst köşede kamera için açılmış bir delik var. Çinli mikro blog sitesi Weibo‘da fotoğrafları paylaşan kaynak, buraya yerleşecek kamera sistemi tarafından çekilen bazı fotoğrafları da paylaştı.

Fotoğraflarda EXIF verileri de var. Bu sayede 48 megapiksel sensörlü ana kameranın Meizu 16s gibi 12 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar üretebildiğini görüyoruz. Diyafram açıklığı da f/1.7 ile daha da artırılmış. İkinci kamera ise ultra geniş açılı ve 8 megapiksel sensöre, f/2.2 diyaframlı lense sahip. Bu kamera da 120 derecelik görüş açısına sahip.

Meizu 16Xs duyurusunun eli kulağında. Yarın bu telefonun fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi gibi detaylar ortaya çıkacak. Bu telefonun daha makul fiyatlı Meizu akıllı telefonlarını barındıran X serisine uygun şekilde Snapdragon 675 yonga set ile gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER