Teknoloji

Meizu 16T’nin özellikleri tanıtıma saatler kala ortaya çıktı

meizu 16t 17

Meizu 16T, bugün Çin’de düzenlenecek bir etkinlikte gözler önüne çıkacak. Resmi duyuruya saatler kala ortaya çıkan tanıtım materyalleri, akıllı telefonun tasarımının ve teknik özelliklerinin büyük kısmını gözler önüne seriyor.

Meizu’nun başkan yardımcısı, geçtiğimiz hafta 16T’ye ait bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmıştı. Söz konusu fotoğrafta akıllı telefonun arka panelini görmek mümkün olmuştu. Sızan yeni fotoğraflardan biri ise telefonun 6.5 inç büyüklüğündeki çentiksiz Super AMOLED ekranı görülüyor. Parmak izi tarayıcısının ekrana yerleştirildiği de fotoğrafın gösterdikleri arasında bulunuyor.

meizu 16tAkıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemci yer alıyor. UFS 3.0 depolamaya sahip telefonun RAM ve dahili depolama alanı kapasiteleri bilinmiyor. Ancak AnTuTu benchmark sonuçları ve TENAA’ya sunulan bilgilere göre; telefonun RAM seçenekleri 8 GB’ye, dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 GB’ye kadar uzanıyor.

Meizu 16T 4500 mAh pille geliyor

Meizu 16T’nin arkasında üç lensli bir kamera sistemi mevcut. Sızan görsellere göre, bu sistemle 118 derece görüş açısından yararlanarak geniş açılı fotoğraflar çekilebilecek. Buna ek olarak, 2,5 cm. mesafeden makro kareler yakalanabilmesi de telefonun kamera özellikleri arasında bulunuyor.

Meizu 16T’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil 18W hızlı şarj desteğine sahip. 3,5 mm. kulaklık jakı ve çift stereo hoparlör de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

meizu 16tMeizu 16T ile ilgili tüm detayları öğrenmek için çok kısa bir süre daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER