Teknoloji

Meizu 16s taslağı ekrana entegre parmak izi tarayıcısını gösteriyor

meizu 16s

Meizu 16s ile ilgili ilk haberler, kısa süre önce gündeme gelmişti. Akıllı telefonda Qualcomm‘un yakında resmiyet kazanacak en yeni yonga seti Snapdragon 8150‘nin kullanılacağı bizzat Meizu CEO’su tarafından doğrulanmıştı. Cihaza dair son sızıntı ise tasarım konusunda somut fikirler edinmeyi sağlıyor.

İnternete sızan tasarım taslağında, akıllı telefonun ön panelinin neredeyse tamamının ekranla kaplı olduğu görülüyor. Ekranın üzerinde çentik bulunmaması ve ön kamera için sol üst köşede bir boşluk bulunması da ayrıca göze çarpıyor. Ahize hoparlörü ise oldukça ince olan üst çerçeveye yerleştirilmişe benziyor.

meizu 16sAkıllı telefonda parmak izi tarayıcısının ekrana entegre edilmiş biçimde sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Meizu 16 ve 16 Plus‘ta da parmak izi tarayıcısı ekrana yerleştirildiği için bu durumun doğal olduğunu belirtmek gerekiyor. Arka tarafa geçildiğinde ise panelin orta üst kısmına dikey olarak yerleştirilen üç lensli kamera modülü ve Meizu’nun diğer telefonlarında da kullandığı yuvarlak halkalı flaşın varlığı göze çarpıyor.

Meizu 16s ile tanışmak için birkaç ay daha sabretmek gerekiyor. Akıllı telefon, 2019’un mayıs ayında resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER