Eğlence

Mega Man 11 2018’in sonunda PC ve oyun konsollarına gelecek

mega man 11Orijinal Mega Man, bundan 30 yıl önce 17 Aralık 1987’de NES için yayınlanmıştı. Capcom, bu önemli kilometre taşının yıldönümünü kutlamak adına önemli duyurular gerçekleştirdi. Bu duyurular arasında en çok dikkat çeken ise Mega Man 11’in 2018’in sonunda PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’te oyuncularla buluşacak olması oldu.

Buna ek olarak, Mega Man X serisindeki, bulması oldukça zor, sekiz oyunun da popüler konsollarda yerini alacağı belirtildi.

Oyunun en yeni versiyonuna ait video da Twitch aracılığıyla paylaşıldı. Videoda Capcom’un Mega Man 9 ve 10’daki 8-bit grafiklerden vazgeçmiş olması dikkat çekiyor. 30. yıl için yapılan özel yayında yeni oyuna dair gazla detay paylaşılmadı.

Mega Man 11 Nintendo Switch’e gelecek tek Mega Man oyunu değil 

Mega Man 11, Nintendo Switch’te oyuncularla buluşacak tek Mega Man oyunu değil. İki Mega Man Legacy Collections seti, Nintendo’nun en yeni oyun konsolunda oynanabilecek. Söz konusu setlerin ilkinde Mega Man 1’den 6’ya kadar oyunlar yer alıyor. İkinci sette ise 7’den 10’a kadar olan oyunlar bulunuyor. İkinci set Mega Man 9 ve 10’un indirilebilir içeriklerini de kapsıyor.

İLGİLİ HABERLER