Teknoloji

Medium iPhone uygulamasıyla mobilde okumayı kolaylaştırıyor

Medium’un bir iOS uygulaması çıkaracağı haberleri bir hafta kadar önce sızmıştı. Söz konusu uygulama fazla gecikmeden geldi. iPhone’lar için yayınlanan bu uygulama göze hoş gelen kullanıcı arayüzüyle dikkat çekiyor.

medium-iphone-uygulama-210314

Twitter’ın desteklediği bir girişim olan Medium, söyleyecek bir şeyleri olanların seslerini güçlendirmeyi amaçlayarak yola çıktı. Ortadan fazla uzunluğa sahip olan yazılara ve makalelere odaklanan bu site söylemek istediklerini 140 karaktere veya kısa yazıları sığdıramayacakları hedefliyor.

Medium sunduğu çeşitli koleksiyonlarla farklı ilgi alanlarına sahip kullanıcılara ilgilerini çekecek yazıları daha kolay bulmalarını sağlıyor. Mobil uygulama içinde kullanılan sürükleme özelliği sayesinde yazılar arasında kolaylıkla geçiş yapılıyor. Ne var ki, arama işlevi veya başlıkları toplu olarak görüp istemediğinizi açmayacağınız bir liste bulunmuyor.

Medium’un mobil uygulaması şu an için sadece iPhone’larda çalışıyor. Android uygulamasının ne zaman çıkacağı noktasında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

İlgili >> iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER