Fırsatlar

MediaMarkt’tan yeni yıla özel avantajlı kampanya [Son gün: 28 Aralık]

mediamarkt yeni yıl kampanyası

Teknoloji perakendeciliğinin önde gelen isimlerinden biri olan MediaMarkt, yeni yıl heyecanını indirimli fiyatlar ve benzersiz fırsatlarla elektronik ürünlerle kutlamaya devam ediyor. Yeni yılın coşkusunu ve bir yıl boyunca süren bekleyişin verdiği hazzı, avantajlı fiyatlarla sunulan yüksek teknoloji ürünleriyle taçlandırıyor. Teknoloji severlere müjdelerle gelen yeni yıl kampanyası, ev elektroniğinden kişisel cihazlara, geniş bir ürün yelpazesinde farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap ediyor.

MediaMarkt Yeni Yıl Kampanyası ile Teknolojide En Yeni ve En İyi Fiyatlar

MediaMarkt, Avrupa’nın en büyük elektronik perakendecisi olarak biliniyor ve bu büyük ünvanını yeni yıl kampanyasında da koruyor. Tüketici beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya yönelik bir yaklaşımla, 28 Aralık’a kadar sürecek özel kampanya döneminde elektronik ürünlerde yeni yılın ruhunu yansıtan avantajlı fırsatlar sunuyor. Gerek evde kullanım için gerekse yeni yıl hediyesi düşünenler için ideal seçenekler barındıran bu kampanyada; çamaşır makinesi, robot süpürge, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi gibi birçok kategoriye yayılan ürünler cazip fiyatlarla teknoloji meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Kampanya dahilindeki bazı dikkat çeken fırsatlar şu şekilde:

  • HAIER marka HW100-B14959U1-S modeli 10kg kapasiteli çamaşır makinesi özel fiyatıyla 17.899 TL,
  • FAKIR Robert RS 770 model robot süpürge ile zahmetsiz temizliğin keyfini çıkarmak isteyenler için 12.999 TL,
  • Yüksek performans ve şık tasarım arayanlar için SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 256 GB akıllı telefon 49.999 TL,
  • ASUS markasının UX3402ZA/Core i5-1240P işlemci, 8GB RAM ve 512GB SSD özelliklerine sahip dizüstü bilgisayar modeli 23.999 TL,
  • Anı yakalamak isteyenler için FUJIFILM Instax Mini 12 Bundle Box anlık fotoğraf makinesi ise sadece 4.099 TL fiyat etiketiyle tüketicilere sunulmuş durumda.

Türkiye genelinde bulunan 97 mağazada ve MediaMarkt’ın resmi internet sitesi mediamarkt.com.tr’de geçerli olan kampanyanın detaylarına, ilgili adreslerden ulaşmak mümkün. Tüketiciler, bu kampanyadan yararlanarak yeni yıl alışverişlerini hem keyifle hem de bütçelerini zorlamadan gerçekleştirebilirler.

MediaMarkt’ın yılbaşı indirimleriyle gelen yeni yılda alışveriş yapmak, teknoloji severler için önceki yıllara nazaran çok daha cazip ve ulaşılabilir bir hal alıyor. Bu kampanyalar, yıl sonu yaklaşırken tüketicilere sağladığı fırsatlar ile yüzleri güldüren Mediamarkt’ın elektronik perakendeciliğindeki lider konumunu pekiştiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER