FırsatlarManşetler

MediaMarkt Yılbaşı Kampanyası dahilinde dikkat çekici hediye fırsatları

mediamarkt yılbaşı kampanyası
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yılbaşında en güzel hediyeler MediaMarkt’ta! Hediye merkezi MediaMarkt, 28-31 Aralık tarihleri arasında geçerli Yılbaşı Kampanyası ile sevdiklerinizi yeni yıla girerken mutlu etmenin imkanını sunuyor. Sağlıkla geçirilecek zamanlar için akıllı saatler, mutluluktan havalara uçuran drone’lar, yeni yıl ritmine ayak uyduracak kulaklıklar hediye merkezi MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor. Üstelik mediamarkt.com.tr’den satın aldığınızda 29 dakikada mağazadan teslim alma seçeneği sunuluyor.

Kısacası, elektronikte aradığınız güven hediyenin uzmanı MediaMarkt’ta sunuluyor. Bu fırsat haberinde MediaMarkt Yılbaşı Kampanyası kapsamında sunulan bazı dikkat çekici fırsatlara yakından bakıyoruz. Daha fazlasını bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Bir akıllı telefon sevdiğinizi en çok sevindirecek yılbaşı hediyeleri arasında yer alır. Eğer bu hediye bir iPhone olursa, sevinç etkisi birkaç kat artacaktır. Apple’ın fiyat-performans oranı en yüksek iPhone’ları arasında yer alan iPhone 11, uygun fiyatıyla MediaMarkt mağazalarında. iPhone 11 64 GB modelini 10499 TL’lik fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz. A13 Bionic işlemci, 6.1 inç Liquid Retina IPS LCD ekran, 12 megapiksel çift arka kamera gibi özelliklerle bir amiral gemisi telefondan beklenenler bu telefonda yer alıyor.

Bir başka akıllı telefon fırsatı da Redmi 9T 128 GB modelinde. 3399 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan bu telefon Snapdragon 662 işlemci, 4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ön kamera, 6.53 inç Full HD ekran gibi cazip özellikleri uygun bir fiyattan sunuyor. Özellikle anne veya babanız ya da çocuğunuz için güzel bir hediye olacaktır.

Sevdiğinizin yeni yıla sağlıklı bir başlangıç yapması konusunda onu teşvik etmek istiyorsanız, Samsung Galaxy Watch 4 44mm onun için çok güzel ve motive edici bir ürün olacaktır. 2599 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Galaxy Watch 4, bir akıllı saatten beklenen temel sağlıklı yaşam ve egzersiz özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Üstelik vücut bileşenlerini analiz etme gibi ilgi çekici bir özelliği de var. Wear OS 3 ile yüklü gelmesi ve Google Play Store’dan akıllı saat uygulamalarını indirmek de cabası… Daha fazla fikir almak için daha önce yayınladığımız Galaxy Watch 4 Classic incelemesine göz atabilirsiniz.

Özellikle çocuğunuzu sevindirecek yılbaşı hediyesi bir dizüstü bilgisayar olacaktır. Hazır yarı yıl tatili de yaklaşırken, belki de iki hediyeyi bir arada sunabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 3 modeli 6998 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Özelliklerine baktığımızda; 15.6 inç Full HD ekran, Ryzen 5 3500U işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 gibi özellikleri görüyoruz.

Kablosuz kulaklıklar da güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. JBL Tune 510BT Multi Connect kablosuz kulak üstü kulaklık da 498 TL’lik fiyatıyla bu noktada güzel bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Dahili mikrofon, USB-C üzerinden şarj gibi özelliklerle, sevdiğiniz müzik keyfini yaşarken kablolarla uğraşmayacaktır.

Çocuğunuz, eşinizi, erkek arkadaşınız için farklı bir hediye arıyorsanız, onu GIDDY Kickscooter MD-FS85 ile kesinlikle mutlu edersiniz. 2998 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün 25 kilometre menzil, 120 kilogram maksimum taşıma kapasitesi, 5 saat şarj süresi, 2-3 saatlik maksimum batarya sistemi gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Yukarıda listelediğimiz fırsatları ve daha fazlasını hediye merkezi MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER