FırsatlarManşetler

Yılbaşında en güzel hediyeler MediaMarkt’ta, işte dikkat çekici fırsatlar

mediamarkt yılbaşı fırsatları

Yılbaşına çok az kaldı ve en güzel hediyeler MediaMarkt’ta! Hediye alışverişi için en doğru adres hediye merkezi MediaMarkt olacak. 17-20 Aralık tarihleri arasındaki Yılbaşı kampanyası dahilinde sevdikleriniz için onları çok mutlu edecek hediye seçenekleri, uygun fiyatlarla ve ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Bu fırsat haberinde MediaMarkt Yılbaşı Kampanyası kapsamında sunulan dikkat çekici fırsatlara yer veriyoruz. Detayları burada bulabilirsiniz.

Eşinize, annenize, babanıza, çocuklarınıza veya sevgilinize bir iPhone hediye etmenin tam sırası olduğunu düşünüyorsanız, iPhone 11 64 GB 13999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 6.1 inç ekran, çift arka kamera, A13 Bionic çip, 4 GB RAM gibi özellikleriyle iPhone 11, bir iPhone’dan beklediğiniz performansı ve işlevleri sevdiklerinize sunacaktır.

Sevfiklerinizin yılbaşı akşamındaki eğlence programlarını veya dizilerini yüksek çözünürlükte izlemesini istiyorsanız, Samsung 125 Ekran Smart 4K Ultra HD LED TV 9399 TL’lik fiyatla sunuluyor. Üstelik Paraf ve Bonus karta 4 taksit fırsatı bulunuyor. 50 inç 4K Ultra HD LED Panel, Tizen tabanlı işletim sistemi, Smart TV uygulamaları, dahili uydu alıcısı, 3 adet HDMI, iki adet USB 2.0 girişi gibi özellikleri bulunuyor.

GRUNDIG GKNE 4801 F Enerji Sınıfı 475L NoFrost Kombi Tipi Buzdolabı da 4299 TL’lik fiyatıyla MediaMarkt Yılbaşı Fırsatları arasında yer alıyor. Üstelik Bonus ve Paraf karta peşin fiyatına 9 taksit fırsatı bulunuyor. Dört adet raf, 475 litre toplam hacim gibi özellikleri bulunuyor.

Yılbaşı yeni başlangıçlar da demek ve OralB IO 6 Şarjlı diş fırçası ve seyahat kabı ile sevdiklerinizin sağlıklı gülüşler için güzel bir başlangıç yapmasına yardımcı olabilirsiniz. 2299 TL’lik fiyata sahip olan bu set Paraf ve Bonus karta 4 taksit fırsatıyla sunuluyor. 5 kademeli hız; salınım, dönme, titreme gibi hareket seçenekleri gibi özellikleri bulunuyor.

Yukarıda listelediğimiz fırsatlar için son gün 20 Aralık. MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER