FırsatlarManşetler

Yılbaşına Özel Fırsatlar bu hafta sonu mediamarkt.com.tr’de

yılbaşı için özel fırsatlar mediamarkt.com.tr

Yılbaşı yaklaşırken sevdiklerine hediye alarak onları mutlu etmek isteyen teknoloji severler için yeni yıl fırsatları MediaMarkt’ta devam ediyor. Bu hafta sonu mediamarkt.com.tr‘de geçerli olan kampanya kapsamında akıllı telefonlardan tabletlere, bilgisayarlardan aksesuarlara, kahve ve çay makinelerinden elektrikli süpürgelere kadar yüzlerce üründe büyük indirimler gerçekleştiriliyor. Ayrıca ne alacağına hala karar veremeyenler için MediaMarkt’ın burçlara göre Hediye Rehberi uygulaması da bulunuyor.

Sevdiğine akıllı telefon hediye ederek onu hem en yeni teknolojilerle tanıştırmak hem de eğitimden işe veya eğlenceye kadar farklı konularda güncel tutmak isteyenler için çeşitli fiyat aralıklarında farklı alternatifler sunuluyor. 32 GB kapasiteli Oppo A5S Android telefon 1999 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Samsung Galaxy A51 ise 3319 TL’ye satın alınabiliyor.

Herkesin kendi kuaförü olduğu bugünlerde, yılbaşında indirime giren kişisel bakım ürünleri kategorisinde saç kurutma makinelerinden düzleştiricilere, saç ve bıyık kesme cihazlarından basküllere ve epilasyon cihazlarına kadar birçok üründe önemli indirimler sunuluyor. Bu ürünlerden bir tanesi de BABYLISS ST250E Super Shine 230 Saç Düzleştirici. 399 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulan bu ürün 30 saniyede 230 santigrat derece sıcaklığa çıkmayı sağlayan Advanced Ceramics ısı sistemi, 3 kademeli sıcaklık ayarı, LED aydınlatma göstergesi gibi özellikleri barındırıyor.

Evlerde daha fazla zaman geçirdiğimiz bugünlerde bu vakti en pratik şekilde değerlendirmek isteyen teknolojiseverler için MediaMarkt, elektrikli ev aletlerinde de önemli fırsatlar sunuyor. PHILIPS GC4909/60 Azur Buharlı Ütü 699 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Üç farklı buhar basıncı kademesi, 3000 W maksimum güç, çizilmeye karşı dayanıklı taban gibi özellikleri Philips ütüde bulunuyor.

Hediye olarak saat almak, onlarca yıldır süregelen klasik ve kaliteli bir davranış. Fakat bu özel ürün, son yıllarda yerini akıllı saatlere bırakmaya başladı. Bugün akıllı saatler arasında mesaj atmayı ve arama yapmayı sağlayan, spor yaparken ki performansı veya uyku kalitesini ölçmeye yarayan, haritada konum gösteren, kalp atış hızını veya kandaki oksijen düzeyini ölçen modeller dahi bulunuyor. Akıllı bileklikler de bu kategoriye dahil edildiğinde teknoloji severlerin önünde çok geniş bir aralıkta ürün seçenekleri bulunuyor. Fitbit Versa 2 Akıllı Saat de güzel bir yılbaşı hediyesi olabilecek tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. 999 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan bu akıllı saat, renkli AMOLED ekran, 6 güne varan pil ömrü, siyah veya pembe renk seçenekleri gibi özelliklere sahip.

Eğer oyun oynamayı bir yakınınız veya arkadaşınız varsa, onu mutlu edecek en güzel hediyelerin başında oyunculara özel aksesuarlar gelir. LOGITECH G300S 910-004346 Gaming Kablolu Optik Mouse ve LOGITECH G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi tek başlarına veya birlikte güzel bir Yılbaşı Hediyesi olacaktır. Logitech G300S optik mouse, 9 farklı fonksiyon anahtarı, USB üzerinden bilgisayara kabloyla bağlanma gibi özelliklere sahip. Logitech G G213 Prodigy oyuncu klavyesi ise Q klavye düzeni ve ışıklı arka aydınlatma gibi özelliklerle oyun oynarken sadece işlevsel açıdan değil, görsel açıdan da sevdiklerinizin oyun keyfini katlayacaktır.

Bilgisayar kurdu arkadaşlarınızın veya sevdiklerinizin birçok dosya ile haşır neşir olduğunu az çok bilirsiniz. Onların bilgisayarlarında daha fazla dosyaya yer açmasını sağlayarak mutlu olmalarını isterseniz, WD 8TB Element Harici Disk güzel bir hediye olabilir. Bu ürün 999 TL fiyat etiketiyle satılıyor. İçinde 3.5 inç disk barındırıyor, USB 3.0 bağlantısını destekliyor. 8 TB bellek kapasitesiyle birçok fotoğraf, film, müzik parçası veya belgeyi rahatlıkla saklayacaktır. Siyah rengiyle de bilgisayarın yanında gayet şık duracaktır.

MediaMarkt Türkiye dileyen teknolojiseverlere özel taksit ve kredi fırsatı sunarken hangi hediyeyi seçeceğine karar veremeyenler için mediamarkt.com.tr’de burçlara göre Hediye Rehberi de bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER