FırsatlarManşetler

Yılbaşı Hediyeleri için MediaMarkt’tan çeşitli ürünlerde özel fiyatlar var

mediamarkt yılbaşı hediyeleri

MediaMarkt, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alacaklar için yeni bir kampanya hayata geçirdi. 20 – 22 Aralık tarihleri arasında geçerli olan MediaMarkt Yılbaşı Hediyeleri kampanyası kapsamında küçük ev aletleri, dizüstü bilgisayarlar, kulaklıklar, robot süpürgeler cazip fiyat seçenekleriyle satışa çıkıyor.

Yıl boyunca tüketicilere renkli kampanyalar sunan MediaMarkt, yılbaşı alışverişi yapmak isteyen tüketicilerin taleplerine de cazip bir kampanya ile cevap verdi. 20 – 22 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında fotoğraf makinelerinden kulaklıklara, dizüstü bilgisayarlardan robot süpürgelere ve küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla tüketiciyle buluşacak.

Kampanya kapsamındaki ürünlere baktığımızda, eşine veya çocuğuna son model bir dizüstü bilgisayar satın almak isteyenler için M2 işlemcili MacBook Pro’da özel bir fiyat var. Yeni yılda annesinin, eşinin veya yakınının evi süpürme zahmetiyle uğraşmasını istemeyenler için de Roborock S7 Vacuum Mop robot süpürge kampanya kapsamında bulunuyor.

Gençlerin hoşuna gidecek çeşitli hediye seçenekleri de var. Fujifilm Instax Mini 11 anlık kamera eğlenceli bir ürün olarak kampanya kapsamında sunuluyor. Yeni yılda müziği gittiği her yere götürmek isteyenler için de JBL T450BT kulak üstü Bluetooth kulaklık da kampanya kapsamında yer alıyor.

MediaMarkt Yılbaşı Hediyelerinin Tam Zamanı kampanyasından başlıca ürünler

Kampanya kapsamında öne çıkan baza marka, ürün ve fiyatlar şu şekilde sıralanıyor:

Kampanya kapsamındaki diğer ürünleri incelemek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER