Fırsatlar

MediaMarkt, yeni Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 için avantajlı teklifler sunuyor

galaxy z fold 5 galaxy z fold 6

MediaMarkt, Samsung’un son teknoloji ürünü katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için cazip fırsatlar ve kampanyalar sunuyor. Bu teklifler 16 Ağustos’a kadar sürecek ve kullanıcılara son teknoloji ürünlerini en avantajlı fiyatlarla alabilme şansı sunacak.

Samsung’un en yeni katlanabilir akıllı telefonları olan Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5, teknoloji severlerin dikkatini çekiyor. Bu ileri teknoloji ürünlerinin tanıtımının ardından, MediaMarkt kullanıcılara bu telefonları avantajlı fiyatlarla alma şansı sunuyor. Samsung’un yeni telefonlarının getirdiği bu taze hava, mobil cihaz dünyasında yeni bir dönem başlatıyor.

MediaMarkt’ın ön sipariş fırsatları ve fiyatlar

MediaMarkt, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’in ön satış dönemi için kullanıcılara özel teklifler sunuyor. 16 Ağustos’a kadar devam edecek bu kampanyalar kapsamında, eski Samsung cep telefonunu getiren kullanıcılara Galaxy Z Flip5 için 4.500 TL, Galaxy Z Fold5 içinse 6.500 TL indirim sunuluyor.

Ayrıca, MediaMarkt’ın bir diğer avantajlı kampanyası olan hafıza yükseltme fırsatıyla, her iki model için de geçerli olacak 512GB hafıza seçeneğini 256GB fiyatına alabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy Z Flip5 ve Z Fold5’in MediaMarkt mağazalarındaki tavsiye edilen satış fiyatları da belirlendi. Buna göre Galaxy Z Flip5 256GB modeli 44.999 TL, 512GB modeli 47.999 TL, Galaxy Z Fold5 256GB modeli 64.999 TL, 512GB modeli ise 67.999 TL’den satışa sunulacak.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarına sahip olmak isteyenler, avantajlı kampanyaları kaçırmamak için 16 Ağustos’a kadar sürecek kampanya süresini kaçırmamalı. Samsung Galaxy Z Serisi’nin avantajlarından yararlanmak için Samsung Galaxy Z Serisi adresini ziyaret edebilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER