FırsatlarManşetler

Uzaktan eğitim ihtiyaçları için fırsatlar şimdiden MediaMarkt’ta

Uzaktan eğitim ihtiyaçları için fırsatlar şimdiden MediaMarkt?ta

Bu yıl okullar 31 Ağustos tarihinde itibaren uzaktan eğitimle açılıyor. Öğrencilerin ve velilerin okul alışverişi de yavaş yavaş başlıyor. Özellikle bu yıl eğitimin internet üzerinden başlaması nedeniyle teknolojik eğitim ihtiyaçlar daha da büyük önem kazanıyor ve vazgeçilmez hâle geliyor. Dizüstü bilgisayar, tablet, modem, kulaklık, mouse, yazıcı ve bunun gibi pek çok teknolojik ürün eğitimin önemli unsurları hâline geliyor. MediaMarkt, öğrencilerin tüm teknolojik eğitim ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılamaları için bir güzel bir kampanya hazırladı.

Kampanya kapsamında öne çıkan ürünlere baktığımızda Oppo A91 128 GB akıllı telefon modelinin fiyatının 4099 TL’den 3499 TL’ye indiğini görüyoruz. Türkiye’de yeni satışa çıkan ve burada incelemesini bulabileceğiniz bu Android telefon, öğrencilerin arkadaşlarıyla iletişimde kalmasını sağlamanın yanı sıra büyük ve Full HD+ çözünürlüklü ekranıyla EBA TV yayınlarını masa başında izlemesine ve dersleri rahatlıkla takip etmesine de imkan tanıyacaktır.

Dizüstü bilgisayar da önde gelen ihtiyaçlardan bir tanesi. ASUS Vivobook X509JA-BR089T/i3-1005G1/4GB RAM/256GB SSD/Intel UHD/15.6 HDWin10 modeli 3999 TL yerine 3699 TL’lik indirimli fiyatıyla okul için yeterli bir seçim olacaktır. 15.6 inç geniş ekranı aynı anda iki uygulamayı yan yana yerleştirmekte epey yardımcı olacaktır. 256 GB dahili hafıza ders dokümanları için yeterli, 10. nesil Core i3 işlemci ise Word gibi yazılımlarla proje hazırlamak için yeterli olacaktır.

LENOVO Ideapad S145-15AST/A9-9425/4GB/256GB/Radeon530-2GB Ekran Kartı/15.6″/81N30047TX Laptop ürünü de kampanya kapsamında sunulan bir başka dizüstü bilgisayar modeli oluyor. AMD işlemcili bu dizüstü bilgisayar da öğrenciler için fazlasıyla kaliteli ve yeterli bir ekrana sahip. 256 GB depolama alanı da ders materyalleri için yeterli olacaktır.

Yüz yüze eğitim başladığında öğretmenlere teslim edilecek ödev projeleri de ağırlık kazanacaktır. Bunun için de iyi ve kullanışlı bir yazıcı gerekiyor. Canon Pixma G2411 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı modeli kampanya kapsamında 1099 TL yerine 959 TL’ye sunuluyor. Yüksek baskı kalitesi, 12000 sayfa siyah mürekkep, 7000 sayfa renkli mürekkep kapasitesi, 1.2 inç LCD ekranı üzerinden kontrol imkanı gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Uzaktan Eğitim İhtiyaçları için Fırsatlar Şimdiden MediaMarkt’ta Kampanyası için hazırlanan sayfada bilgisayar, cep telefonu, aksesuar, vb. farklı kategoriler altında sunulan fırsatlara yakından bakabilir, yukarıda listelediğimiz öne çıkan ürünler dışında diğer ürünleri de inceleyebilirsiniz. Kampanya 17-20 Ağustos tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de geçerli.

İLGİLİ HABERLER