Teknoloji

MediaMarkt Türkiye’nin Yeni Pazarlama, E-Ticaret ve Kurumsal İletişim Direktörü Tolga Ünvan oldu

mediamarkt yıldızlı teknoloji günleri

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakende mağazalarından MediaMarkt’ın Türkiye’deki yönetim şemasında önemli değişiklikler yapıldı. Yeni düzenleme kapsamında Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü departmanının sorumluluğu, COO Hulusi Acar’a devredilirken, Pazarlama, E-ticaret ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne ise Tolga Ünvan atandı.

Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu ve Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi alan Tolga Ünvan, 2002 yılında Procter & Gamble’da (P&G) Marka Müdür Yardımcısı olarak iş yaşamına başladı. Henkel, The Coca Cola Company ve Nestle gibi uluslararası şirketlerde yöneticilik görevlerini sürdüren Ünvan, 2019 yılında Getir’e Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. Zubizu’da CEO görevini yürüten Tolga Ünvan, 2023 yılı itibarıyla MediaMarkt Türkiye’nin Pazarlama, E-ticaret ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildi.

Bu atama, MediaMarkt Türkiye’nin pazarlama ve kurumsal iletişim alanındaki deneyimi ve başarılarıyla bilinen Tolga Ünvan ile daha da güçleneceğine işaret ediyor. Ünvan’ın yönetiminde, şirketin pazarlama stratejileri ve e-ticaret alanındaki büyümesi büyük önem taşıyacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER