FırsatlarManşetler

MediaMarkt Stokları Eritiyoruz Kampanyasında dikkat çeken fırsatlar

mediamarkt stokları eritiyoruz kampanyası

MediaMarkt Stokları Eritiyoruz Kampanyası başladı. Bu kampanya kapsamında dört yüze yakın üründe özel teklifler sunuluyor. Bu kampanya hafta içi geniş MediaMarkt mağazalarında, 7 gün 24 saat de mediamarkt.com.tr’de geçerli oluyor. Akıllı telefonlardan televizyonlara, küçük ev aletlerinden beyaz eşyalarda kaçırılmayacak fırsatlar MediaMarkt müşterilerini bekliyor. MediaMarkt Stokları Eritiyoruz Kampanyası içinde sunulan dikkat çekici fırsatlara burada yer veriyoruz.

Eğer bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız ve gönlünüzden de iPhone sahibi olmak geçiyorsa, o hâlde iPhone SE için sunulan fırsat bir hayli ilginizi çekecektir. Apple iPhone SE 64 GB Akıllı Telefon 4899 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Apple’ın kompakt iPhone modellerinden olan bu telefon barındırdığı Apple A13 Bionic işlemciyle yüksek bir performans vadediyor. Arkasında yer alan 12 megapiksel kamera da tek başına etkileyici fotoğraflar çekmek için fazlasıyla yeterli olacaktır. Bu arada kampanya kapsamında iPhone SE 128 GB modelini 5399 TL’ye, 256 GB modelini de 5999 TL’ye satın alabilirsiniz.

Akıllı telefonuyla veya tabletiyle kullanabileceği bir kablosuz kulaklık arayanlar için JBL Tune 500BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık 367 TL’ye satılıyor. İki farklı renk seçeneğiyle sunulan bu ürün dahili mikrofonuyla telefon görüşmeleri veya online toplantılar için de kullanışlı olacaktır. Bluetooth açıkken 16 saate varan bekleme süresi de dikkat çekici.

TV satın almayı düşünenler için Philips 43PFS5505 43 inç 108 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV modeli de 2877 TL’ye sunuluyor. Full HD görüntü kalitesi sunan bu LED TV modeli özellikle çalışma odaları veya oturma odaları için kullanışlı olacaktır. Dahili uydu alıcısına sahip olması önemli bir artı olmakla birlikte Smart TV özelliklerinin bulunmadığını belirtelim.

Ütü yapmayı çoğu kişi sevmez. Bu zahmetli işi donanımlı ve yetenekli bir ürünle keyfe dönüştürmek mümkün. Kampanya kapsamında 3997 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan PHILIPS PSG9050/20 Buhar Kazanlı Ütü sayesinde ütü yapmak bir zahmet olmaktan çıkacaktır. 3100W maksimum güç, 1.8 litre su haznesi kapasitesi, 9 buhar basıncı; jet buhar, yüksek basınçlı buhar, dikey ütüleme, buhar püskürtme, entegre kireç çözücü sistem gibi başlıca özellikler bu üst sınıf ütüde yer alıyor.

Kendi yoğurdunu veya peynirini evde yapanların sayısı her geçen gün artıyor. 697 TL fiyat etiketiyle kampanya kapsamında satışa sunulan CUISINART YM400E Yoğurt ve Peynir Yapma Makinesi ile siz de bu kişiler arasına katılabilirsiniz. 40W maksimum güç, 1-19 saat arasında değişen çalışma hızı ayarları, zaman ayarı, LCD ayarı gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca yoğurt ve peynir fonksiyonu, otomatik kapama, hızlı ısınma gibi özel nitelikleri de var.

MediaMarkt Stokları Eritiyoruz Kampanyası kapsamında sunulan tüm ürünleri mediamarkt.com.tr üzerinden inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER