FırsatlarManşetler

MediaMarkt stokları eritiyor, depoları boşaltıyor; işte dikkat çekici fırsatlar

mediamarkt stokları eritiyoruz

MediaMarkt her yıl olduğu gibi yeni bir stokları eritiyoruz kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. “MediaMarkt’ta stokları eritiyoruz! Depoları boşaltıyoruz!” diyen şirket, akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, tabletlerden televizyonlara yüzlerce üründe dikkate değer fırsatlar sunuyor.

25-28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında sunulan fırsatları MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilirsiniz. Bu haberde ise dikkatimizi çeken bazı fırsatlara yakından bakıyoruz.

Şık tasarımlı, kaliteli ekrana sahip olan ve performansı yüksek bir akıllı telefona sahip olmak isteyenler için Samsung Galaxy S20 FE uygun bir seçenek olabilir. Samsung’un 2020 sonbaharında satışa sunduğu bu telefon bir hayli ilgi görmüştü. Şimdi MediaMarkt, Galaxy S20 FE satın alanlara Galaxy Buds 2’yi hediye ediyor. 8097 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Galaxy S20 FE; 6.5 inç Full HD+ ekran, Snapdragon 865 işlemci, 12 megapiksel ana kamera gibi özelliklere sahip. Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı olan Galaxy Buds 2 ise pratik bir kullanım sağlıyor, uzun pil ömrü ve gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor. Galaxy Buds 2 incelemesinde detayları bulabilirsiniz.

Bir televizyon satın almak için uygun fırsatın geldiğini düşünenler için SAMSUNG 55QN90A 55” 138 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD Neo QLED TV 18397 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 55 inç’lik 4K panel, dahili uydu alıcı,Tizen tabanlı akıllı TV özellikleriyle bu televizyon yüksek görüntü kalitesini zengin işlevlerle birlikte sunuyor. 1 adet HDMI 2.1 portunun bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Kulak üstü kulaklık satın almak isteyenlere uygun bir seçenek olarak JBL Tune 500 Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah modelini gösterebiliriz. Rahat kullanım sağlayan tasarımı, dahili mikrofonu ile müzik keyfini her yerde iyi biçimde yaşayabilirsiniz. Bu kulaklık 377 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor.

Harici disk arayışı içindeyseniz, WD Elements Portable Worldwide 1.5TB Harici Hard Disk Siyah 637 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 2.5 inçlik sabit diske sahip olan bu ürün 1.5 TB’lık bellek kapasitesi, USB 3.0 desteği gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

MediaMarkt’ın “Stokları eritiyoruz! Depoları boşaltıyoruz!” kampanyası kapsamında sunduğu fırsatların tümünü mediamarkt.com.tr‘de inceleyebilirsiniz. Son gün 28 Şubat.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER