FırsatlarManşetler

MediaMarkt yüzde 40’a varan indirimlerle stokları eritiyor, depoları boşaltıyor

MediaMarkt yüzde 40'a varan indirimlerle stokları eritiyor, depoları boşaltıyor

MediaMarkt, stokları eriten yeni kampanyasını başlattı. 4-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Stokları Eritiyoruz, Depoları Boşaltıyoruz kampanyası kapsamında, ihtiyacınız olan ürünleri yüzde 40’a vatan indirimlerle mediamarkt.com.tr ya da MediaMarkt mağazalarında bulabilirsiniz.

Cep telefonu, televizyon, aksesuar, küçük ev aletleri, kişisel bakım, beyaz eşya ve ankastre gibi farklı ürün kategorilerinden çeşitli ürünler MediaMarkt’ın stokları erittiği ve depoları boşalttığı kampanya kapsamında sunuluyor.

Kampanyada dikkat çeken ürünlere baktığımızda beyaz veya siyah renkli iPhone XR 64 GB Akıllı Telefon modellerinin 7099 TL yerine 6497 TL gibi dikkate değer bir indirimle birlikte sunulduğunu görüyoruz. Apple’ın en çok ilgi gören akıllı telefonlarından bir tanesi olan iPhone XR, A12 işlemcisi, 12 megapiksel çözünürlüklü tek arka kamerası ve 6.1 inç büyük ekranıyla iyi bir kullanıcı deneyimi vadediyor.

Akıllı telefon satın almayı düşünenler için kampanya kapsamında Samsung Galaxy Note 10 modeli 7499 TL yerine 7197 TL’ye sunuluyor. Redmi Note 8’i ise 2599 TL yerine 2497 TL’ye satın alabilirsiniz. Redmi 8A ise 2499 TL yerine 1997 TL gibi bir fiyattan satılıyor.

Evinizdeki televizyonu yenilemek için uygun bir fırsat kolluyorsanız, MediaMarkt’ın bu kampanyasını kaçırmamanızı tavsiye ederiz. SAMSUNG 55Q60RA 55” 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV modeli 6999 TL yerine 6497 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. 55 inçlik boyutuyla çoğu oturma odasında yeterli olacak büyüklüğe sahip olan bu 4K QLED TV, yüksek görüntü kalitesi, internete bağlı şekilde sunulan özellikleri, akıllı kumandası ve arayüzüyle dikkat çekiyor. Ses kalitesinin de iyi olduğu mediamarkt.com.tr’deki ürün sayfasına gelen yorumlarda belirtiliyor.

Mutfakta yemek yaparken yardımcı olacak bir blender seti isteyenler için ise FAKIR Lucca 1000W Blender Set Kırmızı ürünü kampanya kapsamında büyük bir indirimle sunuluyor. Normal liste fiyatı 379 TL olan bu yetenekli mutfak aracına sadece 247 TL’ye sahip olabilirsiniz. 1000W maksimum güç sunan blender 900 ml hacmiyle epey yardımcı olacak gibi görünüyor. Paslanmaz çelik blender ve mikser ergonomik tasarımıyla da kullanışlı duruyor.

MediaMarkt’ın stokları eriten, depoları boşaltan kampanyası kapsamında farklı kategorilerde sunulan çeşitli fırsatları detaylı incelemenizi tavsiye ederiz. Akıllı saat, taşınabilir disk, fotoğraf makinesi, kulaklık gibi şu sıralar ihtiyaç duyabileceğiniz ürünlerde de dikkate değer indirimler göze çarpıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER