FırsatlarManşetler

Karne hediyesi seçmek isteyenler için fırsatlar MediaMarkt Sömestir Kampanyası ile geliyor

karne hediyesi mediamarkt sömestir kampanyası

Okulların sömestir tatiline girmesine çok az bir süre kaldı. Bu cuma günü milyonlarca öğrenci yarıyıl tatiline giriyor. Hem pandemi koşulları hem de yoğun bir öğrenim döneminin ardından dinlenme fırsatı bulacak öğrencileri şimdiden karne hediyesi heyecanı sardı. Henüz çocuklarına karne hediyesi olarak ne alacağına karar veremeyenler için MediaMarkt Sömestir Kampanyası yardımcı olacaktır. MediaMarkt’ın çok farklı kategorilerden sunduğu hediye alternatifleri arasında tabletler, kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar veya oyun konsolları dikkat çekiyor.

MediaMarkt Sömestir Kampanyası indirimleri

Uzaktan eğitim döneminin ön plana çıkan ürün kategorilerinden olan tabletler ve dizüstü bilgisayarlar, çocuklarının ihtiyacını karşılamak isteyen ebeveynler için ideal bir hediye fırsatı olarak dikkat çekiyor. Çocukların tatilde faydalanacağı vaktin yanı sıra okullar açılınca da tabletlerin aktif bir şekilde kullanılacak olması, ebeveynlerin öncelikli olarak bu ürünlere yönelmesine neden oluyor. MediaMarkt Türkiye?de çok geniş bir fiyat aralığında tablet seçeneği bulunurken bu ürünlerde taksit ve alışveriş kredisi fırsatı da sunuluyor. 799 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Lenovo Tab M7 TB-7305F tablet, 7 inç ekranıyla yeterli bir görüntüleme alanı sunuyor. Rahat taşınabilir gövdesinin yanı sıra 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza gibi özellikleri de mevcut.

Tabletlere ek olarak hem eğitim hem de oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden olan dizüstü bilgisayarlarda da MediaMarkt?ın çok geniş bir ürün seçeneği bulunuyor. Dizüstü bilgisayarların başlangıç fiyatları tabletlere nazaran biraz daha yüksek olurken bu ürünler kullanıcılarına çok daha geniş bir deneyim sunuyor. 3799 TL’lik fiyata sahip olan Lenovo IdeaPad S145; 15.6 inç Full HD ekran, 4 GB RAM, 128 GB dahil hafıza, Windows 10 işletim sistemi gibi özelliklerle yüksek fiyat-performans oranı sunan bir ürün olarak dikkat çekiyor.

Video oyunlardan bahsetmişken, oyun konsollarının da hem çocuklar hem de ebeveynleri için muhteşem bir hediye seçeneği olacağını eklemek gerekiyor. Yüzlerce oyun seçeneği sunan oyun konsolları, her yaştan ve zevkten insana hitap edebilen bir hediye olacaktır. 25 Ocak tarihine kadar geçerli fırsatla Xbox Series S 512 GB, 4499 TL’lik fiyatıyla çocuğunu yepyeni bir oyun konsoluyla sevindirmek isteyenler için ideal bir hediye seçeneği olacaktır.

Hayatın vazgeçilmezi olan akıllı telefonlar, çocukların da en çok talep ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu kategoride yılın neredeyse tamamında birçok markada özel indirimler sunan MediaMarkt Türkiye, ürünün fiyatına göre taksit veya kredi fırsatı da sunuyor. Çok geniş bir fiyat aralığına sahip akıllı telefonlar genel olarak; bellek kapasitesi, işletim sistemi, kamera, ram boyutu veya ekran boyutu özellikleriyle birbirlerinden ayrılıyor. Bu konuda hangi ürüne yöneleceği konusunda karar veremeyen ebeveynler MediaMarkt?ın personellerinden destek alabilirler. Tavsiye isteyenler için Oppo A52 64 GB modeli önerilebilecek seçenekler arasında yer alıyor. 6.5 inç 1080p ekran, Snapdragon 665 işlemci, 2 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, Android 10 gibi özellikler 2699 TL’lik fiyat etiketine sahip akıllı telefonda mevcut.

Bu ürünlerin yanı sıra daha ufak veya sade bir hediye almak isteyenler, elektronik ürün aksesuarlarına yönelebilirler. Kulaklık, akıllı saat veya bileklikler gibi ürünler bu kategoride başı çekerken telefon veya oyun konsollarına alınacak aksesuarlar da çocukları mutlu edecektir. Örneğin müzik dinlemeyi seven veya yeni bir kulaklığa ihtiyacı olan çocuklara kulaklık kategorisinden ürün hediye edilebilir. Bu noktada kablolu, kulakiçi, kulak üstü, bluetooth veya spor kulaklığı seçeneklerinden, kullanım alanına uygun ürün tercih edilmeli. Kulak üstü kulaklık düşünenler için 1299 TL fiyata sahip olan Beats Studio 3 MQCY22E/A modeli güzel bir hediye olacaktır.

Akıllı saat veya bileklikler ise kullanıcılarına günlük aktivitelerden sağlık alanına kadar birçok alanda çeşitli uygulama sunuyor. Bu ürünler temelde bileklik ve saat olarak ikiye ayrılırken bileklikler daha ulaşılabilir fiyatlı olmalarıyla önemli bir hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor. Alcatel TCL MT40X Movetime Family Watch akıllı saat, 1199 TL’lik fiyatıyla çocuğunuz için güzel bir hediye olmanın yanı sıra, gittiği her yerde onu takip etmenize ve onunla iletişim kurmanıza da olanak sağlayacaktır.

Sömestir tatilini fırsat bilip sadece çocuğunuzu değil, tüm ev halkını sevindirmek için daha büyük kapsamlı bir hediye düşünenler için TV uygun bir seçenek olabilir. Bu sayede çocuğunuz, tatil boyunca sevdiği çizgi film veya dizileri büyük ekranda izleyebilir. Geri kalan zamanlarda da siz, istediğiniz dizi, film veya maçların keyfini bu büyük ekranda çıkarabilirsiniz. Samsung 65TU8500 65 inç 4K Ultra HD LED TV, 8899 TL’lik fiyat etiketiyle kampanya kapsamında sunuluyor. Dahili uydu alıcısı, 4K çözünürlük, HDR10+, Tizen işletim sistemi tabanlı akıllı TV özellikleri bu büyük ekranlı TV modelinde bulunuyor.

22 Ocak tarihine kadar geçerli olan MediaMarkt Sömestir Kampanyası kapsamında fırsat ürünleri MediaMarkt’ın geniş mağazaları ve mediamarkt.com.tr’de sunuluyor. Yukarıda listelediğimiz ürünlerin dışında da birçok üründe de dikkate değer fırsatlar MediaMarkt müşterilerini bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER