ManşetlerSatın Alma Rehberi

Aşık olunacak hediyelerle MediaMarkt Sevgililer Günü kampanyası başladı

mediamarkt sevgililer günü

MediaMarkt Türkiye, sevgilisine son teknoloji hediye almak isteyenlere özel Sevgililer Günü kampanyasını başlattı. “Aşık Olunacak Hediyeler” adı verilen kampanya kapsamında akıllı telefondan saate kadar farklı mobil ürünlerde indirim fırsatları müşterileri bekliyor. Ayrıca kampanyada kulaklıklardan bakım kitlerine, saç kurutma makinalarından saç düzleştiricilerine ve kahve makinalarına kadar çok çeşitli ürünler de bulunuyor.

Kampanyayla birlikte Huawei P30 Lite 64GB akıllı telefon 2399 TL yerine 2299 TL’den satılırken faizsiz ve masrafsız 10 aya varan taksit fırsatıyla sunuluyor. Öte yandan Samsung akıllı saat alanlara ikincisi yüzde 50 indirimle, seçili kartlarda peşin fiyatına 6 taksit fırsatı da bulunuyor.

Kampanyanın ilk günlerinde indirime giren diğer ürünler ise arasında; 329 TL yerine 269 TL’ye satılan Philips 13 başlıklı Erkek Bakım Kiti de bulunuyor.

Kadınlara özel Sevgililer Günü hediyeleri

MediaMarkt’ın kadınlara özel Sevgililer Günü hediye tavsiyeleri arasında Apple Watch yer alıyor. Özellikle 3099 TL’lik fiyat etiketine sahip olan 40mm çoğu kadın için uygun bir hediye olacaktır. Öte yandan 3049 TL’lik satış fiyatına sahip olan ve geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Galaxy A51 de, şık tasarımı ile kadınların fazlasıyla hoşuna gidecektir. Ayrıca 599 TL’lik JBL kablosuz kulak üstü kulaklık da akıllı telefonunun yanında bir kulaklık isteyenler için mutlu edici bir hediye olarak nitelendirilebilir.

Fotoğraf çekmeyi seven kadınlar için, görünüşüyle de onların hoşuna gidecek Instax Mini9 Box Q3, gül pembesi rengiyle hoş bir Sevgililer Günü hediyesi olacaktır.

Sadece 15 saniyede kullanıma hazır hâle gelen Remington S5505 Saç Düzleştirici 299 TL yerine 199 TL’lik indirimli satış fiyatıyla sevgililerinin işini kolaylaştırmak isteyen erkekler için isabetli bir seçim olabilir. Fakir Kaave Türk kahvesi makinesi de güzel hediyelerden biri olacaktır.

Erkeklere özel Sevgililer Günü hediyeleri

Kadınlar sevgilileri için 14 Şubat hediyesi bulma konusunda erkeklere göre daha şanslı. Türkiye’de satışa çıkan yeni akıllı saatler arasında sayılan 1499 TL’ye satıla sunulan Huawei GT2, özellikle sporla uğraşan erkekler için güzel bir hediye olacaktır. Fiyat-performans oranı yüksek bir Android telefon olan Redmi Note 8 de, 1799 TL’lik fiyatıyla sevgilisini sevindirmek isteyen kadınların düşünebileceği bir hediye olabilir. 799 TL’lik fiyat etiketine sahip JBL FLIP 5 Bluetooth hoparlör de küçük, ancak çok şık ve kullanışlı bir Sevgililer Günü hediyesi olacaktır.

289 TL’ye satılan Philips OneBlade Pro Tıraş Makinesi de MediaMarkt’ın 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası dahilinde sunduğu ürünler arasında yer alıyor. Bir erkeğin en çok hoşuna gidecek hediyelerden bir tanesi ise DJI Mavic Mini drone olacaktır. Bu ürün de 3499 TL’lik fiyatıyla MediaMarkt müşterilerine sunuluyor.

Sevgiliye özel Hediye Bulucu hizmetinizde

MediaMarkt, gerçekleştirdiği indirimlere ek olarak hala hangi hediyeyi alacağına karar veremeyenler için “Hediye Bulucu” uygulamasını da 14 Şubat’a özel tekrar başlattı. Hediye Bulucu; seçenekleri arasında bulunan Son Teknoloji Sever, Ev Kuşu, Oyuncu, Müzik Sever, Jön Gibi Adam ve Dünya Güzeli kategorileriyle eşine hediye almak isteyenler için, sevgililerine özel hediyeler sunuyor.

İLGİLİ HABERLER