FırsatlarManşetler

Sepet Dolusu Fırsatlar MediaMarkt’ta; işte dikkatimizi çekenler

mediamarkt sepet dolusu fırsatlar kampanyası

MediaMarkt’ta indirimlerin arkası kesilmiyor. Akıllı telefonlardan beyaz eşyalara, küçük ev aletlerinden bilgisayarlara ve aksesuarlara kadar birçok üründe çeşitli indirimler gerçekleştiren MediaMarkt, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de “Sepet Dolu Fırsatlar” kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında indirimin yanı sıra, seçilmiş ürünlerde taksit fırsatı da sunuluyor. Bu kampanya 31 Mart Çarşamba gününe kadar devam edecek. Bu yazıda Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyasında dikkatimizi çeken bazı fırsatlara yer veriyoruz.

Bir iPhone satın almayı düşünüyorsanız, MediaMarkt’ın kampanyasına bakmadan geçmeyin. Apple iPhone’larda DenizBank ile faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatı bulunuyor. Kampanya iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max gibi modellerin yanı sıra iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone SE modellerinde de geçerli oluyor.

Kampanyada Apple ürünleri arasında iPhone 12 64 GB modeline özel indirim uygulanıyor. Bu ürün 10.499 TL’ye satılıyor. Android telefon satın almayı düşünenler için de Huawei Y6 2019 32GB 1.849 TL’den ve REALME 6i 128GB ise 2.799 TL’den satılıyor.

MediaMarkt Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyasında bilgisayar almak isteyen tüketicilere de seçili Casper, Lenovo ve Acer markalı ürünlerde indirim sunuyor. Bu ürünlerden bir tanesi de Lenovo IdeaPad 3 modeli. 14 inç ekran, Athlon 3050U işemci, 4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza gibi özellikleri 3199 TL’ye sunuyor. Özellikle çocuğunun online eğitimi için bir dizüstü bilgisayar düşünenler için bu ürün ideal görünüyor.

MediaMarkt Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyası kulaklık satın almak isteyenler için büyük bir fırsat

Gerek spor yaparken veya toplantıdayken gerekse müzik dinlerken en iyi ekipmanlara sahip olmak isteyenler için Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyasında birçok ürün alternatifi bulunuyor. Kablolu, kablosuz veya kulak içi kulaklıklarda indirim gerçekleştiren MediaMarkt’ın kampanyasında Sennheiser ve JBL marka kulaklıklar bulunuyor. Bu ürünler arasında Sennheiser markalı CX SPORT BTCX 350 BTCX 300S,HD 300HD 350 BTPXC 550-IIMomentum 3 ve Momentum True Wireless 2 ANC kulaklıkların yanı sıra JBL Tune 215TWS Gerçek Kulak İçi Kablosuz Kulaklık da dikkat çekiyor.

Özellikle pandemi sürecinde evde geçirilen vaktin artmasıyla en çok tercih edilen ürünlerden olan küçük ev aletleri de kampanyada indirime giriyor. MediaMarkt Türkiye bu kategoride Arzum, Altus ve Karaca markalı çay makinelerinden Tefal, Arzum ve Philips markalı buharlı ütülere, Arzum buharlı düzleştirici, blender ve multi blender setten midi fırına ve Sinbo katı meyve sıkacağına kadar birçok üründe indirim gerçekleştiriyor. İndirimli ürünlerin fiyatları 169 TL ile 749 TL arasında değişiyor.

Küçük ev aletleri fırsatları arasında dikkat çeken ürünlerden biri de Philips GC362 Steam and GO Plus Buharlı Düzleştirici bulunuyor. 399 TL’lik fiyat etiketine sahip olan buharlı dikey ütü genellikle zaman kısıtlaması olan kişilerin epey işine yarayacaktır.

MediaMarkt Sepet Dolusu Fırsatlar Kampanyası 26-31 Mart tarihleri arasında MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de teknolojiseverleri bekliyor. Kampanya kapsamındaki tüm ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER