FırsatlarManşetler

MediaMarkt Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyasında dikkat çeken indirimler

mediamarkt sepet dolusu fırsatlar
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt 3-6 Aralık tarihleri arasında geçerli olan Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyası kapsamında akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, dizüstü bilgisayarlardan televizyonlara
tüm elektronik ihtiyaçlarınız için dikkat çekici fırsatlar sunuyor. Kampanya ile ilgili tüm detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise dikkat çekici çeşitli fırsatlara yer veriyoruz.

Eğer bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, OnePlus N10 5G sizin için uygun bir seçim olabilir. Ekim 2021 Android telefon önerileri içinde de yer verdiğimiz bu telefon, şık tasarımı optimum performans ve memnun edici özelliklerle buluşturuyor. 128 GB kapasiteli versiyonu 3999 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Üstelik Denizbank kredisiyle faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatı da var.

Eğer bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünüyorsanız, ASUS E510MA-BR384T modeli 3599 TL’ye sunuluyor. Intel Celeron N4020 işlemci, 4 GB RAM, 128GB SSD, 15.6 inç ekran, Windows 10 Home gibi başlıca özellikleri mevcut. HUAWEI MatePad T10 9.7″ 32GB Tablet Derin Deniz Mavisi modeli ise 1197 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Akıllı bileklik satın almaya niyetli olanlar için 399 TL’lik fiyat etiketine sahip XIAOMI Mi Smart Band 6 Akıllı Bileklik Siyah iyi bir fırsat sayılır. Kaliteli ve hoş görünüme sahip olan bir kulaklık isteyenler için de JBL Tune 600 Bluetooth NC Kulak Üstü Kulaklık Pembe 649 TL’lik fiyattan müşterilere sunuluyor.

Ev alışverişi yapmayı düşünenlerin ilgisini çekecek fırsatlar da var

Televizyon satın almayı düşünenler için Peaq 124 Ekran Android Smart Full-HD LED TV 2999 TL’lik fiyattan sunuluyor. 49 inç panel boyutu, Full HD çözünürlük, Linux tabanlı Smart TV işlevleri gibi özellikler bu televizyonda yer alıyor. Dahili uydu alıcısı da mevcut. Üstelik Paraf ve Bonus kartlara peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla sunuluyor.

Çamaşır asma zahmetinden kurtulmak istiyorsanız, Grundig GDH 82 model 8kg ısı pompalı kurutma makinesi 4399 TL’lik özel fiyatıyla sunuluyor. Bu üründe de Paraf ve Bonus kartlara peşin fiyatına 9 taksit fırsatı bulunuyor. Önden yüklemeli, 16 farklı program, 1000rpm devir gibi özellikleri bulunuyor. Ev süpürme ve paspas zahmetinden kurtulmak isteyenler için de XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop Essential Robot Süpürge ve Paspas Beyaz 2799 TL’lik fiyattan sunuluyor. Mutfak alışverişi yapmayı düşünenler için FAKIR TASTEA Çay Makinesi Siyah Kırmızı ise 299 TL’ye satılıyor. 8 fincan kapasitesi, otomatik kapama gibi özellikleri mevcut. Kışa girdiğimiz bu zamanlarda ısıtıcı ihtiyacını karşılamak isteyenler için VESTEL IS1500 Infrared Isıtıcı Gri ise 379 TL’ye sunuluyor.

MediaMarkt Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyası kapsamında yukarıda listelediğimiz fırsatlar ve daha fazlası 3-6 Aralık tarihleri arasında MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli.

İLGİLİ HABERLER